14.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 31 Μαρτίου το 1ο Electric+Micro Mobility Forum

    Ηλεκτροκίνηση, μικροκινητικότητα… δύο όροι που ακούμε όλο και πιο συχνά, τεχνολογίες και οχήματα που αποτελούν το μέλλον αλλά και το παρόν των μετακινήσεων, εντός και εκτός πόλης.

    Στις 31 Μαρτίου επιχειρούμε να εξερευνήσουμε το μέλλον των -ηλεκτρικών- μετακινήσεων, μέσα από το Electric+Micro Mobility Forum 2021, το οποίο συνδιοργανώνουν η εταιρεία Smart Press και το GetElectric.gr, με τη συμμετοχή κατασκευαστών και διανομέων EVs, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ το συνέδριο κάνοντας εγγραφή εδώ: https://bit.ly/3eAb0Ci

    Σας περιμένουμε με θεματικές ενότητες, ομιλίες, παρουσίασεις και live panels για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τις τεχνολογίες φόρτισης, την “καθαρή” ενέργεια και όλα τα μέσα μικροκινητικότητας, από ηλεκτρικά πατίνια μέχρι ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ!

    Περισσότερες πληροφορίες για το Electric + Micro Mobility Forum 2021 στο https://electricmicromobility.gr
    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles