22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στις 4 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το Realme GT 5G!

    Η Realme ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει το νέο Realme GT 5G στις 4 Μαρτίου στην Κίνα, με κύριο χαρακτηριστικό του το Snapdragon 888 chipset της Qualcomm.

    Ουσιαστικά το GT 5G είναι το Realme Race που είδαμε μη ολοκληρωμένο στο τέλος του 2020 αλλά με διαφορετική εμπορική ονομασία. Θα τρέχει Android 11 με το Realme UI 2.0 και θα έχει 12GB RAM αλλά και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η selfie θα στεγάζεται μέσα σε ένα hole notch και στο πίσω μέρος θα υπάρχει μια τριπλή κάμερα με 64MP κύριο αισθητήρα, 13MP ultra-wide κάμερα και 13MP tele-camera.

    Επίσης, αναμένεται να υποστηρίζει UltraDart φόρτιση 125W(!) και η οθόνη του θα έχει 120Hz ή 160Hz refresh rate. Τέλος, ίσως είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μια με γυάλινο πίσω panel και μια με δερμάτινη επένδυση (που απ’ότι φαίνεται θα κάνει “comeback” φέτος σε πολλές συσκευές).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles