13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στις 5 Ιουνίου το ετήσιο συνέδριο WWDC της Apple: Έρχονται νέες εκδόσεις των MacOS, iOS, WatchOS & tvOS!

    Το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο της Apple, WWDC, θα διεξαχθεί το διάστημα 5-9 Ιουνίου. Αν και δεν έχει συμβεί κάποια παρουσίαση συσκευής σε αυτό το event τα τελευταία χρόνια, θα δούμε όμως νέες εκδόσεις των MacOS, iOS, WatchOS και tvOS και φυσικά ορισμένων εφαρμογών που τα συνοδεύουν.

    Καταγραφή

    H Apple επέλεξε ως τόπο διεξαγωγής του event την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Καλιφόρνια, το Σαν Χοσέ και όχι το Σαν Φρανσίσκο. Κάτι τέτοιο έγινε επειδή, το Moscone West, ο χώρος που αποτελούσε τη «στέγη» του συνεδρίου όλα τα τελευταία αυτά χρόνια, θα ανακαινιστεί, μια διαδικασία που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούνιο. Ως εκ τούτου το WWDC17 θα λάβει χώρα φέτος στο McEnery Convention Center του Σαν Χοσέ, όπως συνέβαινε και τα έτη 1988-2002.

    Για να μπορείτε να παρευρεθείτε σε αυτό το συνέδριο θα πρέπει να είστε μέλος του Apple Developer Program ή Apple Developer Enterprise Program. Ορισμένες αιτήσεις συμμετοχής θα πωληθούν με τη διαδικασία της τυχαίας επιλογής, δηλαδή μέσω κλήρωσης. Οι εγγραφές για το WWDC ξεκινούν στις 27 Μαρτίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles