12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στις συζητήσεις ο Ράιαν Γκόσλινγκ για το ρόλο του Κεν στην ταινία Barbie

    Η κούκλα “σύμβολο” της παιδικής ηλικίας των κοριτσιών σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι σίγουρα η Barbie. Η δημοφιλής ξανθιά θα μεταφερθεί προσεχώς στη μεγάλη οθόνη. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα την ενσαρκώσει η Μάργκο Ρόμπι. Κι ενώ ο πρωταγωνιστικός γυναικείος ρόλος έχει “κλείσει”, η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις για το ρόλο του φίλου της Barbie, του Κεν.

    Στις τελικές διαπραγματεύσεις ο διάσημος ηθοποιός

    Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φέρεται να βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον Κεν στην επικείμενη ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ. Σύμφωνα με το Deadline, ο Γκόσλινγκ απέρριψε τον ρόλο στην αρχή. Τώρα όμως βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των συζητήσεων, αφού το πρόγραμμά του άλλαξε.

    Η Μάργκο Ρόμπι θα είναι παραγωγός της ταινίας μέσω της εταιρείας της LuckyChap Entertainment μαζί με τους Τομ Άκερλεϊ του LuckyChap, Ρόμπι Μπρένερ της Mattel και Ντέβιντ Χέιμαν. Όσο για τον Γκόσλινγκ, ο ρόλος του είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές του.

    Διαβάστε επίσης:

    Επίσημο: Το 2023 θα δούμε στους κινηματογράφους το Dune: Part 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles