21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στο “αέρα” το teaser του Matrix 4. Αύριο το επίσημο trailer

    Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του επίσημου trailer του Matrix 4, το πρώτο teaser της δημοφιλούς ταινίας επιστημονικής φαντασίας έχει προκαλέσει “αναστάτωση” στο διαδίκτυο.

    Εσύ πιο χάπι θα διαλέξεις;

    Στον λογαριασμό του στο Twitter, ο ιστότοπος WhatIsTheMatrix.com αφήνει τους fans να επιλέξουν. Από τη μία πλευρά το κόκκινο χάπι. Από την άλλη το μπλε χάπι. Το κόκκινο χάπι, όπως σίγουρα θα θυμάσαι, είναι αυτό που απελευθέρωσε το Neo (Keanu Reeves) από το Matrix στην πρώτη ταινία το 1999. Το μπλε χάπι από την άλλη θα κρατούσε τον Neo “παγιδευμένο” στην ψεύτικη ζωή του.

    Παρακολούθησε εδώ το teaser:

    Αύριο το επίσημο trailer

    Το επίσημο trailer πάντως αναμένεται αύριο. Oι fans όμως μπορούν να πάρουν από σήμερα μια γεύση! Υπενθυμίζεται ότι η ταινία σκηνοθετήθηκε από την Lana Wachowski και έχει προγραμματιστεί για να βγει στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου. H Warner Bros τον προηγούμενο μήνα αποκάλυψε τον τίτλο του 4ου μέρους: The Matrix: Resurrections!

    Εκτός από τον Keanu Reeves, στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί: Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian, Daniel Bernhardt ως Agent Johnson, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hoffman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Christina Ricci, και Brian J. Smith

    Διαβάστε επίσης:

    Matrix 4: Όλα όσα γνωρίζουμε από το trailer που παρουσιάστηκε στο CinemaCon!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles