20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στο “χορό” των NFTs ο Ozzy Osbourne! Ανακοίνωσε την κυκλοφορία της συλλογής Cryptobatz

    Το δικό του κρυπτονόμισμα αποφάσισε να λανσάρει ο γνωστός τραγουδιστής Ozzy Osbourne, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με το καινούριο του εγχείρημα. Πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Cryptobatz, μιας συλλογής 9.666 μη ανταλλάξιμων μάρκων. Η συλλογή είναι μία υπενθύμιση του περιβόητου περιστατικού με το δάγκωμα της νυχτερίδας, που συνέβη στις 20 Ιανουαρίου 1982. Ο Ozzy δάγκωσε το κεφάλι από μία ζωντανή νυχτερίδα κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Veterans Memorial Auditorium στο Des Moines της Αϊόβα. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι νόμιζε ότι ήταν ένα παιχνίδι που του πέταξε κάποιος από τους θεατές.

    O τραγουδιστής ανέφερε:

    «Προσπαθώ να συμμετέχω στη δράση NFT για λίγο. Το Cryptobatz είναι ένα διανοητικό έργο για συλλέκτες και θαυμαστές NFT. Το σχέδιο αποτίει φόρο τιμής σε μια από τις πιο εμβληματικές μου στιγμές στη σκηνή και είναι μια ευκαιρία να αποκτήσω ένα σπάνιο κομμάτι της ιστορίας της τέχνης. Το λατρεύω!», είπε.

    Το Cryptobatz έρχεται με μια ανατροπή: οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να δημιουργήσουν νέα NFTs που θα ονομάζονται «MutantBatz» ανταλλάσσοντας το Cryptobatz με άλλες συλλογές.

    Τα NFTs είναι ένας τύπος ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου όπου η ιδιοκτησία καταγράφεται σε μια ψηφιακή αλυσίδα μπλοκ. Κάθε NFT είναι μοναδικό και μπορεί να θεωρηθεί ως συλλεκτικό υλικό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί, καθιστώντας το μοναδικό και δυνητικά πολύτιμο. Τα NFTs μπορούν να αντιπροσωπεύουν ψηφιακά αρχεία, όπως έργα τέχνης, ήχο, βίντεο, αφίσες, εξώφυλλα άλμπουμ και άλλες μορφές δημιουργικής εργασίας.

    Τα περισσότερα NFTs αποτελούν μέρος του blockchain Ethereum, που σημαίνει ότι αγοράζονται και πωλούνται χρησιμοποιώντας Ether, ένα κρυπτονόμισμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Alexa της Amazon προκάλεσε 10χρονη να βάλει μέταλλο σε πρίζα! Παραλίγο να οδηγήσει σε ηλεκτροσόκ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles