13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στο Disney Plus η σειρά «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ»

    Η πρωτότυπη σειρά «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ» από το National Geographic είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+. Στη σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων, ο παγκόσμιος σταρ Chris Hemsworth (Thor, Οι Εκδικητές) παρασύρει τους θεατές σε ένα προσωπικό ταξίδι, καθώς εξερευνά πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε το γήρας και να ανακαλύψουμε όλες τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος. Βασισμένο στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, το «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ» καταρρίπτει τη συμβατική γνώση για τη μεγιστοποίηση της ζωής. Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι τώρα διαθέσιμα αποκλειστικά στο Disney+.

    Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

    Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Darren Aronofsky (Η Φάλαινα, Μαύρος Κύκνος) και την εταιρεία παραγωγής του Protozoa, την Nutopia της Jane Root και τη νεοσύστατη Wild State των Chris Hemsworth και Ben Grayson, η πρωτότυπη σειρά θέτει στο επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της ανθρώπινης μακροζωίας. Εν μέρει μια παγκόσμια επιστημονική περιπέτεια και εν μέρει ένα προσωπικό ταξίδι, κάθε επεισόδιο της σειράς ακολουθεί τον Chris καθώς φέρνει εις πέρας διάφορες σωματικές και πνευματικές δοκιμασίες, που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς παγκοσμίου φήμης, επιστήμονες και γιατρούς, με σκοπό να ξεκλειδώσουν διαφορετικές πτυχές της διαδικασίας της γήρανσης. Κάθε προσεκτικά σχεδιασμένη πρόκληση στηρίζεται σε επιστήμη αιχμής, που βασίζεται σε νέες έρευνες και μακρόχρονες παραδόσεις. Η αποστολή του Chris είναι να κατανοήσει καλύτερα τα όρια του ανθρώπινου σώματος και να ανακαλύψει τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μας να επεκτείνουμε την υγεία και την ευτυχίαμέχρι τα βαθιά γεράματα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Dragon Age: Absolution – η νέα animated σειρά του Netflix στον μαγικό κόσμο της Bioware (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles