18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στο #DisruptCyprusLive η Γαλάτεια Παρθενίου της κοινότητας Women Techmakers Cyprus μιλά για την τηλεργασία

    Το επόμενο #DisruptCyprusLive με καλεσμένη την Γαλάτεια Παρθενίου από την κοινότητα Women TechMakers Cyprus, θα έχει ως θέμα την τηλεργασία, πως μπορεί κάποιος να δουλεύει από σπίτι και την νέα δράση να δημιουργηθεί μια νέα κοινότητα στην Κύπρο από γυναίκες στο χώρο της τεχνολογίας. Να τονίσουμε ότι η δράση Women TechMakers ξεκίνησε από την Google και σήμερα έχει πρεσβευτές σε διάφορες χώρες ανά το παγκόσμιο.

    Είναι αναγκαίο αυτές τις δύσκολες ώρες να μείνουμε όλοι σπίτι για να μειώσουμε την διασπορά του COVID19. Έτσι χιλιάδες εταιρείες στην Κύπρο και παγκόσμια έχουν ζητήσει από τους υπαλλήλους να δουλέψουν από σπίτι. Θα αναλύθούν τρόποι για το πως μπορούμε να δουλέψουμε από το σπίτι, και πως μπορούμε να είμαστε πιο παραγωγικοί.

    Συντονιστείτε λοιπόν την Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 στις 19:00 (GMT+2) διαδικτυακά μέσω του DisruptCyprus.

    Λίγα λόγια για την Γαλάτεια Παρθενίου

    Η Γαλάτεια έχει σπουδάσει Επιστήμη της Πληροφορικής στο Πανπιστήμιο του Sheffield και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στον Προγραμματισμο για εφαρμογές για κινητές συσκευές. Έχοντας δουλέψει για 2 χρόνια στην σκηνή των νεοφυών επιχειρήσεων του Λονδίνου, επέστρεψε στην Κύπρο μόνιμα πλέον όπου δούλεψε για περισσότερο από 1 χρόνο εξ’ αποστάσεως για μία εταιρία όπου η βάση της είναι το Λονδίνο. Σίγουρα έχει να μοιραστεί μαζί μας αρκετές συμβουλές που πιθανόν να σας φανούν χρήσιμες!

    Αν έχετε ερωτήσεις, στείλτε τις μέσω email στο [email protected] και θα απαντηθούν κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles