18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στο φως τα μεγέθη των μπαταριών των iPhone 12!

    Όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι η αυτονομία σε κάθε smartphone. Οι δε κατασκευαστές κάνουν μεγάλες προσπάθειες στο να βρουν τρόπους για να περιορίσουν την ενεργειακή κατανάλωση, εστιάζοντας όχι τόσο πολύ στο υλικό των μπαταριών, αλλά στον τρόπο που συμπεριφέρεται το software. Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας οι χωρητικότητες των μπαταριών που θα «φιλοξενούνται» σε κάθε iPhone 12. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το ινδικό site MySmart Price, το οποίο βασίζεται σε έγκριτες πηγές, οι χωρητικότητες των μπαταριών των νέων συσκευών της Apple, θα έχουν ως εξής:

    • iPhone 12 (5.4’): 2227mAh
    • iPhone 12 Max (6.1’): 2775mAh
    • iPhone 12 Pro (6.1’): 2775mAh
    • iPhone 12 Pro Max (6.7’): 33687mAh

    Εάν κρίνουμε με βάση τα παραπάνω (κι εάν τελικώς τα προαναφερθέντα νούμερα ισχύουν) ενδέχεται κάποιοι χρήστες να προβληματιστούν έντονα. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσεκτικότερη ενεργειακή διαχείριση των iOS εφαρμογών, ενώ το Α14 chipset είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βοηθήσει σημαντικά. Φυσικά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, για αυτό και θα πρέπει να δούμε στη πράξη κατά πόσο το iPhone 12 θα μπορεί να ανταπεξέλθει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles