17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Στο φως το Fit, το νέο wearable της Huawei!

    Ως γνωστόν η Huawei έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετά αισθητή την παρουσία της στον τομέα των wearables. Ειδικότερα, το Huawei Watch GT 2 αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα πολύ δυνατό “best seller”, για αυτό και ο κινεζικός γίγαντας της mobile τεχνολογίας εξακολουθεί να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Το νέο entry λοιπόν στη λίστα των Huawei wearables αναμένεται να αποτελέσει το Fit, το οποίο σίγουρα θα προσφέρει όλα εκείνα τα well-being χαρακτηριστικά που αναζητούν οι λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής.

    Πιο συγκεκριμένα, το Fit θα διαθέτει AMOLED display με διαγώνιο στις 1.64 ίντσες (456×280 ανάλυση), όπως επίσης και αδιαβροχοποίηση στις 5ATM. Επιπλέον, θα διαθέτει όλα όσα ψάχνουν οι λάτρεις του είδους, με heart rate monitor, GPS, επιταχυνσιόμετρο, βαρόμετρο και αισθητήρα φωτός. Φυσικά, ο χρήστης του θα μπορεί να παρακολουθεί και να καταγράφει πλήρως την αθλητική του δραστηριότητα, περιλαμβάνοντας μια σειρά από διαφορετικά activities, όπως είναι το απλό περπάτημα, το τρέξιμο, η κολύμβηση, η ποδηλασία κ.ά. Επιπλέον, ως είθισται το εν λόγω fitness tracker θα παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει και μια σειρά από ασκήσεις για το stress και για την καλύτερη λειτουργία της αναπνοής.

    Την «εποπτεία» όλων των παραπάνω θα αναλάβει ένα «homemade» Kirin A1 chipset της Huawei, ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η αυτονομία του Fit θα αγγίζει τις 10 μέρες. H τιμή του Huawei Fit θα ανέρχεται στα 119 ευρώ στην Ευρώπη, θα κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικά χρώματα (black, mint green, orange και sand pink) και σίγουρα αναμένουμε να το δούμε να κυκλοφορεί επίσημα και στη χώρα μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles