23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Στο gaming θα επικεντρώνεται το VR headset της Apple

    Όσο προχωράει ο καιρός, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για το VR headset που ετοιμάζει η Apple. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει κάποιες πρώτες εικόνες, που παρουσιάζουν γυαλιά με δυνατότητες Augmented Reality. Πρόσφατα, μάθαμε μερικά ακόμα χαρακτηριστικά του νέου gadget, το οποίο θα επικεντρώνεται στο τρίπτυχο παιχνίδια, επικοινωνία και οπτικό περιεχόμενο.

    Σύμφωνα με τις φήμες, εικάζεται ότι θα διαθέτει πολλαπλούς επεξεργαστές, υψηλής ανάλυσης οθόνες αλλά και ένα εντελώς νέο, αποκλειστικό App Store. Το πρώτο mixed reality headset που θα παρουσιάσει η εταιρεία δεν θα αντικαταστήσει κάποιο από τα υπάρχοντα προϊόντα και, σύμφωνα με το Bloomberg, θα είναι διπλής ικανότητας: επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR). Η AR θα αφορά κυρίως gaming και η VR θα σχετίζεται την αναπαραγωγή υψηλής ανάλυσης περιεχόμενου.

    Η τιμή του πάντως αναμένεται να είναι τσουχτερή, αφού σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μπορεί να κοστίζει μερικές χιλιάδες δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύπτονται οι κάμερες των Samsung Galaxy S22 και S22+

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles