19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Στο metaverse μπαίνει και η Reese Witherspoon – Στο Instagram το avatar της ίδιας και του σκύλου της

    Από τη στιγμή που ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε η μετονομασία της εταιρείας του σε Meta και παρουσίασε το όραμά του για το Metaverse είδαμε αρκετές εταιρείες να πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στον εικονικό κόσμο αλλά και αρκετούς celebrities να εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

    Εκτός από το Snoop Dog, άλλο ένα μεγάλο όνομα του θεάματος ανακοίνωσε την είσοδο στο metaverse, διχάζοντας το κοινό. Πρόκειται για τη Reese Witherspoon, η οποία γνωστοποίησε ότι η «Hello Sunshine», η εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών που έχει ιδρύσει η ίδια, εισήλθε στην ψηφιακή σφαίρα των NFTs, συνεργαζόμενη με την κολεκτίβα NFT World of Women (WoW). Μαζί θα προχωρήσουν στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους και σε τηλεοπτικές σειρές με σενάριο ή χωρίς βασισμένες στη NFT συλλογικότητα.

    Σε ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο τα avatar της ίδιας και του γαλλικού μπουλντόγκ της, Μίνι μπαίνουν σε μια εικονική γκαλερί τέχνης με έργα NFT να κοσμούν τους τοίχους. Η Witherspoon έλαβε θετικά σχόλια, αλλά και πολλές αρνητικές παρατηρήσεις από θαυμαστές που την παρότρυναν να επικεντρωθεί στον φυσικό κόσμο και όχι στο metaverse.

    Διαβάστε επίσης: Νέο metaverse κατάστημα από τη United Colors of Benetton (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles