15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Στο νέο σύμπαν της DC η Milly Alcock του House of the Dragon

    Μια ενδιαφέρουσα είδηση έγινε γνωστή τις τελευταίες μέρες για τη Milly Alcock. Φαίνεται ότι η καριέρα της, μετά το House of the Dragon, συνεχίζει να εξελίσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, αφού πλέον κερδίζει ρόλους σε μεγάλες παραγωγές. Η επιλογή της ως Supergirl στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC αποτελεί σίγουρα μια σημαντική ευκαιρία για αυτήν και ευχάριστα νέα για τους fans.

    Η ηθοποιός υποδύθηκε την πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν, στην πρώτη σεζόν του «House of the Dragon» από το HBO ενώ έχει εμφανιστεί και στις σειρές: «Upright», «Reckoning» και «The Gloaming».

    Σύμφωνα με φήμες, η νέα Supergirl ενδέχεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε ένα άλλο project πριν πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Supergirl: Woman of Tomorrow“. Πιθανώς, αυτή η εμφάνιση να πραγματοποιηθεί στο “Superman Legacy” του James Gunn, το οποίο ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του σύντομα.

    «Αυτό είναι αλήθεια. Η Milly είναι μια τρομερά ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα είναι μέρος του νέου σύμπαντος της DC», έγραψε στην ανάρτησή του στο Ιnstagram o Gunn, καλοσωρίζοντας την ηθοποιό.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα δούμε το Φεβρουάριο στα Novacinema

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles