18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στο νέο trailer του War for the Planet of the Apes, ο πόλεμος μεταξύ ανθρώπων και πιθήκων επιστρέφει!

    Με το φετινό «War for the Planet of the Apes» να ολοκληρώνεται η πιο πρόσφατη τριλογία του franchise αυτό το καλοκαίρι, η 20th Century Fox προέβη πριν από λίγες μόνο ημέρες στη δημοσίευση του νέου trailer, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Cinema Con στο Las Vegas. Το νέο αυτό trailer γεμάτο δράση, μας προιδεάζει για την έντονη διαμάχη που επίκειται, ενώ παράλληλα δείχνει μερικά από τα πιο εξαιρετικά εφέ που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα στα reboots.

    maxresdefault

    Στην πολυαναμενόμενη ταινία, ένα νέο κύμα πολέμου έρχεται, όπως ακριβώς είχε προβλέψει ο Caesar (τον οποίο ενσαρκώνει ο Andy Serkis) στο τέλος του Dawn of the Planet of the Apes. Η ανθρωπότητα επιμένει στην καταστροφή των πιθήκων, καθώς πιστεύουν ότι η επιβίωσή τους εξαρτάται ακριβώς από την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής. To trailer μάλιστα υπογραμμίζει και έναν ιδιαίτερα σκληρό χαρακτήρα, εκείνου του «Συνταγματάρχη», ο οποίος φαίνεται να αναφέρει σε αυτό: «Υπάρχουν φορές, που θα πρέπει να εγκαταλείψεις την ανθρωπότητα, για να σώσεις την ανθρωπότητα».

    Από την άλλη, βλέπουμε τον Caesar, να παλεύει με τα σκοτεινότερα ενστικτά του, μετά από μια τρομακτική επίθεση. Ο αρχηγός των πιθήκων, είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, και το trailer ήδη μας προιδεάζει ότι θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον «Συνταγματάρχη». Στη νέα ταινία, σε σκηνοθεσία του Matt Reeves επιστρέφουν οι Serkis, Karin Konoval (Maurice), Judy Greer (Cornelia) και Terry Notary (Terry).

    Το War for the Planet of the Apes έρχεται στις 14 Ιουλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles