24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Στο Netflix το Spiderman: No way Home – Πότε θα το δούμε στην Ελλάδα

    Το Spiderman: No way Home αποτέλεσε μια ταινία που συζητήθηκε πολύ, αφού κατάφερε, μετά τις ανακατατάξεις της πανδημίας, να προσελκύσει το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες, φέρνοντας στα ταμεία 1.9 δις. δολάρια.

    Τώρα, ήρθε η ώρα η ταινία να μπει και στο Netflix, προκειμένου να τη δουν όσοι δεν την πρόλαβαν στο σινεμά ή αυτοί που θα απολάμβαναν τον Tom Holland για μία ακόμη φορά στην τελευταία του περιπέτεια. Η ταινία, στην οποία παίζουν επίσης οι Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Charlie Cox, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Rhys Ifans, Thomas Hayden Church και Tony Revolori, θα προστεθεί στον κατάλογο του Netflix την 1η Οκτωβρίου.

    Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την ιστορία, στο No way Home η ταυτότητα του ήρωα έχει αποκαλυφτεί από τον J. Jonah Jameson του J. K. Simmons (στην προηγούμενη ταινία Spider-Man: Far From Home) και ο νεαρός ήρωας προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη στην ζωή του, ζητώντας την βοήθεια του Dr. Strange. Ωστόσο, το επικίνδυνο ξόρκι που οι δύο τους επιχειρούν για να σβήσουν από όλων την μνήμη την ταυτότητα του Spider-Man, έχει στην πραγματικότητα επικίνδυνες συνέπειες.

    Διαβάστε επίσης:

    One Piece: Τι θα γίνει τελικά με τη 2η σεζόν της σειράς;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles