14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στο The Meg, ο Jason Statham μπλέκει στα… σαγόνια του καρχαρία!

    Ο Jason Statham είναι γνωστό ότι είναι μετρ των ταινιών δράσης, για αυτό και σίγουρα μία νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί δεν μπορεί παρά να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των pop-corn movies! Στο The Meg, ο σκληροτράχηλος Statham τα βάζει με έναν Μεγαλόδοντα, ένα είδος προϊστορικού καρχαρία που η επιστημονική κοινότητα θεωρούσε ότι είχε εκλείψει από τον πλανήτη μας πριν από 2 εκατομμύρια χρόνια. Ως επικεφαλής μίας επιστημονική ομάδας που εξερευνά την βιοποικιλότητα των ωκεανών έρχεται σε επαφή με το εν λόγω προϊστορικό τέρας και τότε είναι που αρχίζει το… πάρτι!

    The Meg 2

    Συνδυάζοντας στοιχεία από το Alien και το Sphere, αλλά και φυσικά από το θρυλικό Jaws (Στα Σαγόνια του Καρχαρία), το The Meg μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, αλλά φαίνεται να έχει μπόλικο χαβαλέ και σκηνές δράσης που ξεχειλίζουν από ένταση και εντυπωσιακά εφέ. Σε γενικές γραμμές, όπως θα διαπιστώσετε και από το trailer, η ταινία πρόκειται για ένα ενδιαφέρον mash-up που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των fans των pop-corn movies. Εκτός από τον Jason Statham, στο cast του The Meg συμμετέχουν επίσης οι Ruby Rose, Rainn Wilson και Robert Taylor, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Jon Turteltaub (National Treasure). Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α μέσα στον Αύγουστο…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles