16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στο “τιμόνι” της DC o James Gunn

    Ο γνωστός σκηνοθέτης James Gunn και ο παραγωγός Peter Safran θα αναλάβουν το «τιμόνι» των DC Studios ως co-CEOs της Warner Bros. Το DC Studios αποτελεί ένα νέο τμήμα που αντικαθιστά τη DC Films και θα αναλάβει όλα τα projects του εν λόγω σύμπαντος, δηλαδή και τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές και τα animation. Ο Gunn αναμένεται να επικεντρωθεί στη δημιουργική πλευρά, ενώ ο Safran στην επιχειρηματική πλευρά.

    Ο Gunn προηγουμένως είχε στενή σχέση με τη Marvel, αφού ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα πρώτα δύο Guardians of the Galaxy, προτού μεταπηδήσει στη DC το 2018 με το The Suicide Squad.

    Τα νέα έγιναν γνωστά με λίγες ώρες διαφορά από τη δημοσίευση του trailer για το επερχόμενο Guardians of the Galaxy Holiday Special. Όσον αφορά το Safran, μπορεί να μην είναι τόσο αναγνωρίσιμο όνομα όσο ο Gunn, όμως αποτελεί έναν εξαιρετικά πεπειραμένο παραγωγό που έχει συνεργαστεί στενά με τη Warner Bros. τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η συμφωνία θα έχει τετραετή διάρκεια και ο Gunn θα εργάζεται αποκλειστικά για τη DC.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Ant-Man 3

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles