24.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Στον “αέρα” ένα ακόμα επικό trailer για το Dune: Part 2

    Είναι σίγουρα απογοητευτικό το γεγονός ότι το Dune: Part Two χρειάζεται λίγο καιρό ακόμη μέχρι να βγει στους κινηματογράφους, αλλά μερικές φορές η αναμονή αξίζει τον κόπο. Πριν από μερικές ώρες, οι fans είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο υπόσχεται ότι η συνέχεια θα είναι πιο εντυπωσιακή από αυτό που φανταζόμαστε.

    Δείτε το video και θα καταλάβαιτε τι ακριβώς εννοούμε:

    Στο Dune: Part Two πρωταγωνιστούν οι Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken και πολλοί άλλοι. Ανήκει στην κατηγορία των ταινίων που επηρεάστηκε από την απεργία των ηθοποιών και των συγγραφέων που “ταρακούνησε” το Hollywood το προηγούμενο διάστημα και γι’ αυτό θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου 2024.

    Αυτό που καταλαβαίνουμε από αυτό το trailer είναι ότι το δεύτερο μέρος είναι απλώς μια πολύ, πολύ μεγαλύτερη ταινία από το πρώτο μέρος. Το πρώτο μέρος έπρεπε να τοποθετήσει όλα τα κομμάτια στη θέση τους. Τώρα, ο Paul γίνεται ο ηγέτης ενός ολόκληρου λαού και θα τους χρησιμοποιήσει για να κερδίσει πίσω τον πλανήτη τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Είναι επίσημο! Τέλος εποχής για την Ε3

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles