13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Stranger Things: Ξεκινούν το Μάιο τα γυρίσματα της 5ης σεζόν

    Με μεγάλη αγωνία αναμένουν οι fans την 5η και τελευταία σεζόν της σειράς Stranger Things, που αποτελεί επίσημα το πιο δημοφιλές show στην ιστορία του Netflix. To 2022, η σειρά κατέκτησε την κορυφή του streaming, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, οι ηθοποιοί αύξησαν σημαντικά τις αμοιβές τους και πλέον ήρθε και μια νέα πληροφορία σχετικά με την παραγωγή του 5ου κύκλου.

    Ο Noah Schnapp, που υποδύεται τον Will Byers στη σειρά, ρωτήθηκε από ένα fan σε Instagram Live session αν τα μαθήματά του στο σχολείο θα επηρεαστούν από τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν της σειράς του Netflix. O Schnapp απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού το σχολείο τελειώνει το Μάιο, την περίοδο δηλαδή που ξεκινούν τα γυρίσματα.

     

    Η σειρά δεν αναμένεται να βγει στον αέρα πριν από το 2024, όμως οι δημιουργοί The Duffer Brothers έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορούν να αναμένουν οι fans από την τελευταία σεζόν.

    Σημειώνεται ότι πέρσι, κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προβολής, η 4η σεζόν συγκέντρωσε 7,2 δισεκατ. λεπτά προβολής, ενώ τη δεύτερη εβδομάδα έφτασε συνολικά τα 12,3 δισεκατ. λεπτά. Πρόκειται για τεράστια νούμερα, παρά το γεγονός ότι δε δημοσιεύτηκαν επίσημα από το Netflix και δείχνουν την απήχηση της σειράς στο κοινό. Προηγουμένως, καμία σειρά σε πλατφόρμα, της οποίας η τηλεθέαση καταγράφηκε από τη Nielsen, δεν είχε ξεπεράσει τα 6 δισ. λεπτά τηλεθέασης σε μια μόνο εβδομάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles