21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Stranger Things: O νέος τηλεοπτικός εθισμός καταφθάνει τον Ιούλιο στο Netflix

    To Stranger Things μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο Netflix, μία παραγωγή που φιλοδοξεί να γίνει η καινούργια εμμονή μας. H πολυαναμενόμενη σειρά που θα αποτελείται από 8 μέρη έχει χαρακτηριστεί ως ένα “love letter” στο κλασικό sci-fi/horror σινεμά των ’80s. H υπόθεση είναι τοποθετημένη χρονικά στα 80s και στην Ιντιάνα της Αμερικής και καταγράφει την αναζήτηση του Will Byers, ενός νεαρού αγοριού που έχει εξαφανιστεί εντελώς ξαφνικά και κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Η μητέρα του – η μεγάλη επιστροφή της Winona Ryder– θα ξεκινήσει μία έρευνα με την βοήθεια των τοπικών αρχών η οποία θα φέρει στην επιφάνεια ένα σκοτεινό, top secret κυβερνητικό πείραμα.

    gallery-1466767739-stranger-things-netflix-2

    Οι μεταφυσικές δυνάμεις είναι παντού με κύριο εκφραστή τους ένα πολύ περίεργο μικρό κορίτσι. H Eleven (Millie Brown) έχει πάρει το όνομά της από ένα τατουάζ που έχει στο καρπό της με τον αριθμό 11, έχει ξυρισμένο κεφάλι και μπορεί να κάνει απίθανα πράγματα μόνο με τη δύναμη του μυαλού της. Τρία αγόρια, φίλοι του εξαφανισμένου παιδιού, θα αρχίσουν να την γνωρίζουν καλύτερα και σιγά σιγά θα μπουν τα ίδια αλλά και όλη η κοινότητα σε έναν μυστηριώδη κόσμο.
    Τα επεισόδια χρησιμοποιούν πολύ την τεχνική των flashbacks για να μας δείξουν από που προέρχεται αυτό το περίεργο κορίτσι, που η Brown ερμηνεύει εντυπωσιακά και που όπως είπε δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξυρίσει το κεφάλι της ενώ της άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός πως δεν έπρεπε να μάθει ούτε λέξη από το σενάριο!
    Οι Matt Duffer
     και Ross Duffer (Wayward Pines, Hidden) είναι οι σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και co-showrunners της σειράς μαζί με τους Shawn Levy και Dan Cohen. Εκτός από τους Ryder και Brown πρωταγωνιστούν οι David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton και Matthew Modine. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Ιουλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles