24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Stretchable OLED panel παρουσιάζει αύριο η Samsung!

    Πολύ καλά τα νέα για τους φίλους των καινοτομιών στο χώρο των panels που σιγά-σιγά προχωρούν προς μία νέα εποχή που αναμένουμε με ενδιαφέρον όσον αφορά τις δυνατότητές τους. Κυρτά, εύκαμπτα αλλά και… stretchable. Η Samsung, λοιπόν, θα παρουσιάσει αύριο το πρώτο της “strechable” OLED panel, στο Society for Information Display 2017 event που διεξάγεται στο Los Angeles.

    stretchable amoled display

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το panel θα έχει διαγώνιο 9,1″ και θα μπορεί να παραμορφωθεί σε οποιοδήποτε σημείο του έως και 12 χιλιοστά προς κάποια κατεύθυνση, ενώ θα επανέρχεται στην αρχική του θέση μόλις σταματήσει να ασκείται πίεση πάνω του.

    Επιπλέον, η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει και μια οθόνη 1,96″ με ανάλυση UHD (3840×2160 pixels), ήτοι με… 2.250 ppi, ιδανική για VR εφαρμογές.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles