13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    «Succession»: Στα κανάλια Novacinema από σήμερα η σειρά που θριάμβευσε στις Χρυσές Σφαίρες

    Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ ( HFPA) αποκάλυψε μέσω Twitter τους βραβευθέντες με Χρυσές Σφαίρες του 2022 το βράδυ της Κυριακής χωρίς πανηγυρισμούς, χωρίς κοινό, χωρίς δημοσιογράφους και χωρίς διάσημους να βαδίζουν στο κόκκινο χαλί, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η 79η τελετή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hilton στο Λος Αντζελες, όπου η σειρά «Succession» θριάμβευσε, καθώς απέσπασε τα βραβεία Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Jeremy Strong και Β’ Γυναικείου ρόλου για την Sarah Snook!

    Οι ενδιαφερόμενοι μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη σειρά στο Novacinema 4 από σήμερα, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, έως και το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 23.00, ενώ την Κυριακή 16 Ιανουαρίου θα προβληθούν σε ένα μοναδικό μαραθώνιο όλα τα επεισόδια back to back από τις 15.45!

    Τι θα παρακολουθήσουμε στο «Succession»

    Η σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του και η εκτεταμένη οικογένεια του, ονειρεύεται ήδη την διαδοχή. Ο τρίτος κύκλος της σειράς έρχεται για να αναδείξει πτυχές του οικογενειακού εμφυλίου που ξεσπά για χάρη της διαδοχής δημιουργώντας εντάσεις. Αιφνιδιασμένος από τον Kendall, ο Logan Roy βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και προσπαθεί να εξασφαλίσει οικογενειακές, πολιτικές και οικονομικές συμμαχίες. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Nicholas Braun, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen και άλλοι.

    Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει δυναμικά στο Netflix η σειρά Snowpiercer – Δείτε το νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles