12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Summer 2021: Best Pick Projectors για το προσωπικό σας Home cinema

    Η μυρωδιά του ποπ κορν, η ησυχία της αίθουσας, τα φώτα που σβήνουν και η ταινία που παίζει. Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον κινηματογράφο. Η δημιουργία του δικού σας ιδιωτικού κινηματογράφου μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι νομίζετε. Το κλειδί για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, φυσικά, είναι η επιλογή ενός από τους καλύτερους προβολείς και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε για εσάς τις τρεις πιο δημοφιλείς επιλογές για το 2021. 

    Οι επιλογές σε προτζέκτορες είναι πραγματικά πολλές. Αρκεί να ξεφυλλίσουμε  το τελευταίο φυλλάδιο Κωτσόβολος και θα βρούμε αμέτρητες επιλογές. Είτε επιλέξετε έναν 4K HDR, full HD ή απλό HD, σταθερό ή φορητό προτζέκτορα, θα χρειαστείτε επίσης ένα αξιοπρεπές πακέτο ενισχυτή AV και ηχείων surround, για να μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες. Φυσικά όταν μιλάμε για προτζέκτορες κανείς μπορεί να ξοδέψει από λίγα έως και πραγματικά πάρα πολλά χρήματα αλλά εδώ σας έχουμε τρεις προσιτές επιλογές που θα σας δώσουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα σύμφωνα πάντα με τη γνώμη και τις αξιολογήσεις των καταναλωτών: 

    Conceptum RD-826 – για ποιότητα προβολής από 259,75 €

    Η εκπληκτική «crystal clear» ανάλυση του Conceptum RD-826, η φωτεινότητα και η διάσταση προβολής που φτάνει μέχρι τις 200 ίντσες συνδράμουν ώστε να μιλάμε για μια εξαιρετική ποιότητα προβολής. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας του μας δείχνει ότι η αντοχή του θα είναι μεγάλη ενώ η δυνατότητα ρύθμισης της βάσης οδηγεί στο βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα. Με το Wi-Fi και δυνατότητα για Miracast και iOS Cast Mirroring θα μπορείτε να προβάλλετε εύκολα περιεχόμενο από οποιαδήποτε Android ή iOS mobile συσκευή. 

    Viewsonic M1+ – ο ελαφρύς από 369 € 

    Ο φορητός προβολέας LED ViewSonic M1+  είναι ιδανικός για εσάς που ταξιδεύετε πολύ. Με ενσωματωμένη μπαταρία που καλύπτει έως και 6 ώρες λειτουργίας, διπλά ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth Harman Kardon που σας δίνουν πεντακάθαρο ήχο και φυσικά βάση 360 μοιρών για προβολή.

     

    Vankyo Leisure 430 – ο οικονομικός από 87,50 €

    Ο Vankyo Leisure 430 είναι από τους πιο οικονομικούς προβολείς που παρέχουν ποιότητα και συνδυάζουν μοναδικά χαρακτηριστικά και μικρό μέγεθος. Με βαλιτσάκι μεταφοράς, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία, τον παίρνετε παντού μαζί σας και απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες, σειρές και φωτογραφίες. Η επιφάνεια προβολής του έως 236 ίντσες, τα στερεοφωνικά HiFi ηχεία και η αντίθεση 2000:1 προσφέρουν μια πολύ αξιοπρεπή ποιότητα προβολής για τα χρήματα που έχετε διαθέσει.

    Συμπέρασμα

    Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές ανάμεσα στους καταναλωτές και τους υπεύθυνους τεχνολογίας για το καλοκαίρι του 2021! 

    Η επιλογή του καταλληλότερου προτζέκτορα μάλλον δεν υπάρχει. Είναι μια μάλλον προσωπική υπόθεση αφού εξαρτάται άμεσα από τα χρήματα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε σε συνδυασμό με τις προδιαγραφές που αναζητάτε.

    Κάντε τη δική σας επιλογή και ο νικητής θα είστε εσείς με ξεχωριστες θερινές προβολές στη μεγάλη οθόνη του προσωπικού σας σινεμά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles