13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Summer is Magic με τις προσφορές της vivo! Το Y33S με τιμή στα €199,90 και δεν είναι… όνειρο θερινής νυκτός!

    Το καλοκαιράκι έφτασε… και όλοι φανταζόμαστε γοητευτικά ηλιοβασιλέματα, δροσερές παραλίες, βόλτες με το βραδινό αεράκι να μας χαϊδεύει τα μαλλιά… Οφείλουμε να το παραδεχθούμε ότι το καλοκαίρι πάντοτε μας προσφέρει τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις και αναμφίβολα αποτελεί την πιο «instagraμική» εποχή του έτους. Για αυτό και έχετε έναν λόγο παραπάνω, για να χρησιμοποιείτε ένα smartphone που να μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε για πάντα τις πιο όμορφες και ξεχωριστές αναμνήσεις του καλοκαιριού (κι όχι μόνο). Σίγουρα, στην αγορά θα υπάρχουν πολλές επιλογές, όμως δεν χρειάζεται να ζοριστείτε και πολύ για να βρείτε το απόλυτο smartphone του καλοκαιριού, καθώς η vivo είναι εδώ!

    Η κορυφαία vivo κάνει ένα μεγάλο δώρο σε όλους τους users που λατρεύουν την value for money κατηγορία, καθώς στα φετινά special summer sales 2022 το εκπληκτικό Y33S θα το βρείτε με τιμή μόλις στα €199.9! Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη προσφορά που όμοια της δεν θα συναντήσετε σε κανένα άλλο brand που κυκλοφορεί στην αγορά και αυτό γιατί το Y33S επαναπροσδιορίζει την έννοια του value for money, συνδυάζοντας εκπληκτικές επιδόσεις, υψηλή ποιότητα κατασκευής, camera features από άλλο πλανήτη και design που αποτελεί… fashion statement.

    To Υ33S αποτελεί το smartphone που ενσωματώνει χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης και πρωτοπορίας, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δεν χρειάζεται ένα smartphone να κοστίζει μια μικρή περιουσία για να είναι καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη του. To Υ33S ξεχωρίζει για το απίστευτα compact και fashionable σχεδιασμό του και κυκλοφορεί σε δύο χρώματα (Mirror Black και Midday Dream). Με πάχος μόλις στα 8mm και βάρος μόλις στα 182 γραμμάρια, παίρνει άριστα στα looks, αλλά και στο feeling, καθώς το σχεδιαστικό team της vivo δίνει άλλη διάσταση στην έννοια της κομψότητας και της γοητείας.

    Όμως πέραν των looks, το απόλυτο summer smartphone προσφέρει μια εντυπωσιακή οθόνη στις 6.58 ίντσες με ανάλυση 1080p, η οποία αποδίδει στην εντέλεια κάθε περιεχόμενο, είτε πρόκειται για τις νέες σειρές στο Netflix, είτε για τα αγαπημένα σας mobile games. Στα Plus βέβαια της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει δεν γίνεται να μην συμπεριλάβουμε και το octa-core chipset που σε συνδυασμό με τα 8GB RAM αναλαμβάνει όλη τη δύσκολη δουλειά. Μάλιστα, εάν από τη ζέστη του καλοκαιριού σας έχει πιάσει περισσότερη δίψα για ακόμη περισσότερα RAM, η επιλογή των 4GB ως εκτεταμένη RAM θα σας… δροσίσει ευχάριστα!

    Εκεί βέβαια που το Y33S δεν σε αφήνει το παραμικρό περιθώριο για το εάν θα το αγοράσεις όμως είναι στο camera setup, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να κρατήσετε για πάντα αποθηκευμένες στο κινητό της, όλες τις στιγμές που μυρίζουν καλοκαίρι. Η τριπλή κάμερα των 50MP, βασιζόμενη στην τεχνολογία Perfect Shot συνεργάζεται άψογα με την κάμερα Bokeh και την Super Macro για ένα εκπληκτικό φωτογραφικό αποτέλεσμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο πέρασμα του χρόνου. Παράλληλα, οι selfies με το ελληνικό ηλιοβασίλεμα να σας συντροφεύει θα είναι «αψεγάδιαστες», ενώ και οι νυχτερινές λήψεις με τη λειτουργία Super Night ενεργοποιημένη πρόκειται να κάνει τη νύχτα… μέρα! Και επειδή όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο το χρόνο, είμαστε διαρκώς on-the-go και χρησιμοποιούμε το smartphone μας 24/7, το Y33S προσφέρει μπαταρία με χωρητικότητα στα 5000mAh και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στα 18W, με μέγιστη αξιοπιστία.

    Και οι ονειρεμένες summer sales της vivo δεν σταματούν εδώ, καθώς το Υ76 5G πρόκειται και αυτό να κάνει το καλοκαίρι σου ακόμη πιο συναρπαστικό. Με top performance που αφήνει έτη φωτός πίσω τον ανταγωνισμό στην κατηγορία του, το «μεγάλο» της οικογένειας των Y προσφέρει απαράμιλλη αισθητική, unique τεχνικά χαρακτηριστικά, 8πύρηνο chipset, 8GB RAM και φυσικά ένα συναρπαστικό camera setup με main sensor στα 50MP που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού στον τομέα του mobile photography. Όλα τα παραπάνω φυσικά διανθισμένα με τις ασύλληπτες ταχύτητες 5G που σας επιτρέπει να σερφάρετε και να κατεβάζετε data χωρίς ανάσα.

    Χωρίς αμφιβολία, η vivo γνωρίζει το πως να κάνει το φετινό καλοκαίρι ξεχωριστό! Με μια ανεπανάληπτη προσφορά για δύο από τα κορυφαία μοντέλα της, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι τα summer sales της vivo δεν είναι «όνειρο» θερινής νυκτός! Καλό φυσικά είναι να… βιαστείτε, καθώς η σούπερ προσφορά δεν θα είναι για πάντα, με τις παραπάνω προσφορές να διαρκούν από τις 11 Ιουλίου 2022 έως και τις 31 Αυγούστου. Μην τα χάσετε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles