19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    SUMMER OFFERS: Η HUAWEI είναι ο απόλυτος προορισμός σας για τα gadgets του καλοκαιριού!

    Μπορεί φέτος η άνοιξη να μας παίδεψε, όμως το καλοκαίρι είναι εδώ και έχει ξεκινήσει δυναμικά. Η διάθεση ανεβαίνει, οι διακοπές πλησιάζουν και εκείνο που χρειάζεστε είναι ανανέωση σε όλους τους τομείς. Γιατί όχι και νέες συσκευές που θα σας προσφέρουν όλα εκείνα που αναζητάτε στον τομέα της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας. Η HUAWΕI είναι εδώ με όλα όσα ψάχνετε, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών. Και η αλήθεια είναι πως η ποιότητα των προϊόντων της, οι προσφορές που τρέχουν και αυτή την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά, παράλληλα, και το εγγυημένα κορυφαίο service δημιουργούν ένα ασυναγώνιστο πακέτο στο οποίο δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

    Οι καλοκαιρινές προσφορές στα προϊόντα HUAWEI καλύπτουν απεριόριστες επιλογές συνδεσιμότητας σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Η επιλογή είναι δική σας και εξαρτάται από τις ανάγκες σας.

    Τα πολυβραβευμένα HUAWEI P40 Series

    Ακόμη μία ξεχωριστή χρονιά για τα μοντέλα της κορυφαίας P Series για τη HUAWEI. Τα P40 series εντυπωσιάζουν, κατακτώντας και πάλι την πρώτη θέση στην κατάταξη του DxO Mark (με το P40 Pro), ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η P Series αναγνωρίζεται από το θεσμό TIPA World Awards για τις πρωτοποριακές προδιαγραφές των προϊόντων της. Με Ultra Vision τετραπλή κάμερα στην περίπτωση του HUAWEI P40 Pro και τριπλή στο P40, ξεχωριστό σχεδιασμό, καθώς και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ναυαρχίδες χωρίς ανταγωνισμό, τα P40 και P40 Pro είναι τα απόλυτα φωτογραφικά -και όχι μόνο- smartphones της αγοράς.

    Να σημειωθεί ότι στη HUAWEI P Series θα βρείτε δύο ακόμη μοντέλα, τα HUAWEI P40 Lite E με έξυπνη FullView Punch οθόνη 6,39″ και τριπλό σύστημα κάμερας και HUAWEI P40 Lite με πρωτοποριακή τετραπλή κάμερα και επεξεργαστή Kirin 810 chipset.

    Τα P40, P40 Pro, P40 Lite, P40 Lite E καθώς και το HUAWEI Y5P διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Αυγούστου.

    Το πεντακάμερο HUAWEI Nova 5T με το πιο ξεχωριστό design

    Η συσκευή που ταρακούνησε τα νερά στη mid-range αγορά διαθέτει απαράμιλλο design και πενταπλή κάμερα (48MP AI κάμερα, 16ΜP κάμερα για ευρυγώνια λήψη, 2MP κάμερα για λήψεις Macro, 2MP bokeh κάμερα και, για αξιοζήλευτες selfies μία 32MP κάμερα). Η επιλογή σας στο κόστος που επιθυμείτε και χωρίς συμβιβασμούς.

    Τo Nova 5T, μαζί με τα Y7 2019, Y5 2018, P30 Pro και P30 Lite, διατίθεται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Ιουλίου.

    Τα laptops HUAWEI Matebook Series

    Τους τελευταίους μήνες, η HUAWEI έχει εισχωρήσει με δυναμισμό και στην αγορά των laptops. Μία κατηγορία συσκευών στην οποία παρουσιάζει τις δικές της ανταγωνιστικές προτάσεις, οι οποίες δίνουν έμφαση στην εξαιρετική συνδεσιμότητα, αλλά και την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των καταναλωτών. Τα μοντέλα που διαθέτει στην αγορά, τα Matebook D15, D14 και 13, έχουν ήδη επιτύχει εξαιρετικές πωλήσεις, αξιοποιώντας φυσικά και την τεχνογνωσία της εταιρείας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Αποτελώντας κομμάτι του ξεχωριστού οικοσυστήματος της HUAWEI, σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε συνδέσεις με συμβατές συσκευές με ένα άγγιγμα, να μεταφέρετε πανεύκολα αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπετε περιεχόμενο του smartphone στον υπολογιστή του κ.ά.

    Τέλος, θα βρείτε και το λεπτό, μεταλλικό, ανθεκτικό και ιδανικό για επαγγελματική χρήση HUAWEI MatePad Pro (που καταργεί τα σύνορα μεταξύ laptop και tablet).

    Τα MateBook D15, MateBook D14, MateBook 13 και MatePad Pro διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Ιουλίου.

    Τα tablets HUAWEI Mate Τ5 και T8

    Η HUAWEI έχει κερδίσει τη νο1 θέση στις επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών στο κομμάτι των tablets, διαθέτοντας ποικιλία λύσεων, συμπεριλαμβανομένων των Mate T5 και T8. Πρόκειται για προτάσεις κομψές και ελαφριές, που διαθέτουν ευελιξία και ευχρηστία, ενώ αποτελούν ιδανικές λύσεις για ανάγνωση, gaming ή παρακολούθηση ταινιών και σειρών. Διαλέξτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, πάρτε το μαζί σας στις διακοπές σου και κάντε το το gadget που θα γίνει η καλύτερή σας παρέα!

    Τα HUAWEI T5 3+32 WiFi, T5 2+16 LTE, T5 2+16 WiFi, T3 2+32 WiFi, T3 2+16 LTE, T3 2+16 WiFi, WiFi, MatePad T8 2+32 LTE και MatePad T8 2+16 WiFi διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Ιουλίου.

    Τα active noise cancelling ασύρματα ακουστικά FreeBuds 3 και FreeBuds 3i

    Με design που εφαρμόζει τέλεια στο αυτί, τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI Freebuds 3 και FreeBuds 3i θα σας προσφέρουν απίστευτη εμπειρία ακρόασης σε κάθε περιβάλλον. Φορτίζουν επιπλέον αυτόματα όταν βρίσκονται μέσα στη θήκη τους, ενώ διαθέτουν Active Noise Cancellation για μία ιδανική εμπειρία κρυστάλλινου ήχου παντού χωρίς παρεμβολές και θορύβους για να απολαύσετε την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού.

    Τα HUAWEI FreeBuds 3 και HUAWEI FreeBuds 3i διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Αυγούστου.

    Τα έξυπνα ρολόγια HUAWEI Watch GT2, GT2e και Band 4

    Tα smartwatches της HUAWEI, Watch GT2, GT2e και Band 4 αποτελούν τον καλύτερο σύντροφο για όσους αρέσκονται σε active διακοπές γεμάτες δράση και αδρεναλίνη. Είναι ο προσωπικός σας coach στην καταγραφή δεκάδων διαφορετικών αγωνισμάτων και μεθόδων φυσικής άσκησης, αλλά και την παρακολούθηση της υγείας σας. Είναι αδιάβροχα, διαθέτουν μετρητή καρδιακών παλμών, ανιχνευτή των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα (λειτουργία SpO2) και μπαταρία που σας επιτρέπει να πάτε διακοπές αφήνοντας το φορτιστή σπίτι.

    Τα HUAWEI Watch GT2 W-Gold, Watch GT2 M, Watch GT2e, HUAWEI Watch και Band 4 διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Αυγούστου.

    Οι προσφορές ωστόσο δε σταματούν εκεί και συνοδεύονται από δώρα που προσφέρουν οι εφαρμογές του AppGallery, εκπτωτικές υπηρεσίες service και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!

    Ακόμη περισσότερες προσφορές στο HUAWEI AppGallery

    Στο επίκεντρο του μεγάλου καλοκαιρινού πακέτου προσφορών βρίσκεται το κατάστημα εφαρμογών HUAWEI AppGallery, το οποίο αναπτύσσεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς εντάσσοντας τα Top Applications στην Ελλάδα και προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες. Ανάμεσά τους δωρεάν 6μηνη συνδρομή στο HUAWEI Music, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud, εκπτώσεις σε γεύματα, παραγγελίες ειδών supermarket, μετακινήσεις με ταξί και έκπτωση σε υπηρεσίες parking, είναι τα δώρα που μπορούν να απολαύσουν οι νέοι χρήστες AG συσκευών.

    Συγκεκριμένα, οι προσφορές είναι διαθέσιμες σε συνεργασία με τις εταιρείες efood, e-Fresh, Taxiplon, parkaround και Domino’s Pizza:

    • Απολαύστε δωρεάν καφέ για μία εβδομάδα μέσω της εφαρμογής efood.
    • Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος 15 ευρώ μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
    • Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.
    • Παραγγείλτε είδη supermarket με έκπτωση σε 3 παραγγελίες μέσω της εφαρμογής e-Fresh.
    • Απολαύστε 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
    • Χρησιμοποιήστε δωρεάν για 6 μήνες την εφαρμογή HUAWEI Music.
    • Αξιοποιήστε την δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud με δώρο 50GΒ για τα P40 & P40 Pro και 15GΒ για τα P40 Lite, P40 Lite E και Y5P.

    Μεγάλες προσφορές και στο HUAWEI Service

    Επειδή το καλοκαίρι είναι γεμάτο δράση και έντονες στιγμές, η HUAWEI έχει φροντίσει για εκπτώσεις και προσφορές και σε περίπτωση που η συσκευή σας χρειαστεί επισκευή ή προστασία.

    Έτσι, από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου, είναι διαθέσιμη έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή / και πλακέτας αλλά και έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης). Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά κομψά σχέδια ώστε η συσκευή σας να αποκτήσει νέα εμφάνιση.

    Επιπλέον, κάθε Παρασκευή για όποιον επισκεφθεί τα επισκευαστικά κέντρα της HUAWEI υπάρχει ένα δώρο έκπληξη, μετά την ολοκλήρωση της επισκευής. Τα συνεργαζόμενα επισκευαστικά κέντρα είναι τα Athens HUAWEI Customer Service Center, Athens TS Solutions, Patra Bakogiannis & SIA και Agrinio Bakogiannis & SIA.

    HUAWEI SUMMER OFFERS: Ο προορισμός σας για τα gadgets του καλοκαιριού!

    Το φετινό καλοκαίρι ανήκει στη HUAWEI που σας προσφέρει τις τελευταίες της τεχνολογικές καινοτομίες σε προνομιακές τιμές στις οποίες δύσκολα θα αντισταθείτε. Το οικοσύστημα της εταιρείας περιλαμβάνει πλέον ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που θα αγαπήσετε. Smartphones, tablets, laptops και λοιπά αξεσουάρ θα συντροφεύσουν τις φετινές σας διακοπές προσθέτοντας “αύρα” τεχνολογίας στις αποδράσεις σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles