21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Super Mario + LEGO… συνδυασμός βγαλμένος από τα καλύτερα όνειρα!

    Τι μπορεί να συμβεί εάν συνδυαστεί μια εκ των πιο εμβληματικών προσωπικοτήτων του gaming με τα αγαπημένα τουβλάκια LEGO; To αποτέλεσμα είναι μια τελείως εναλλακτική εμπειρία παιχνιδιού που όμοια τους δεν έχει υπάρξει ξανά στο παρελθόν.

    Ουσιαστικά πρόκειται για το πέρασμα του Super Mario σε physical μορφή, με τους παίκτες να ελέγχουν μια φιγούρα του Mario σε ένα είδος level, το οποίο έχουν κατασκευάσει μόνοι τους! Όπως μπορέσαμε να καταλάβουμε και από το ξεχωριστό trailer οι παίκτες θα μπορούν να μετακινούν την φιγούρα του Super Mario και να τα βάζουν απέναντι στους παραδοσιακούς εχθρούς του συμπαθητικού υδραυλικού.

    Οι παίκτες φαίνεται να οδηγούν τη φιγούρα του Mario, η οποία διαθέτει ενσωματωμένες οθόνες και ηχείο, συλλέγοντας νομίσματα, νικώντας εχθρούς και ξεκλειδώνοντας διάφορα bonus. Αποτελώντας ένα ιδιόμορφο μείγμα gameplay, το εν λόγω δημιούργημα δεν πρόκειται για τους υπευθύνους της Nintendo για κάποιο video game, αλλά για μια πιο εναλλακτική εμπειρία με πρωταγωνιστή τον Super Mario. Ουσιαστικά συνενώνονται δύο διαφορετικοί κόσμοι, όπου οι παίκτες κτίζουν ένα level του Mario και στη συνέχεια κινούν τον Super Mario στον ίδιο κόσμο που έχουν δημιουργήσει!

    To Lego Super Mario είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά που διανύουμε και σε αυτή τη φάση δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την τιμή και τα διαθέσιμα construction sets.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles