18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιοι είναι έξαλλοι με την παρωδία του The Fast and the Furious

    Από το 2013 είχαν ξεκινήσει οι φήμες πως κάποια στιγμή θα γυριστεί μία παρωδία του The Fast and the Furious franchise και το μόνο που ήταν αναγκασμένοι να κάνουν οι… ανεκδιήγητοι παραγωγοί/σκηνοθέτες Aaron Seltzer και Jason Friedberg, βλέπε από Epic Movie και Μeet The Spartans, μέχρι Vampires Suck και The Starving Games, ήταν να περιμένουν να βρεθεί το budget.

    Superfast!

    Αυτό τελικά εξασφαλίστηκε και το spoof της διάσημης σειράς ταινιών που ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια είναι πλέον έτοιμο. Το Superfast! είναι μία κανονική παρωδία “αμερικανιά”, που τα ισοπεδώνει όλα, ακόμα και στον Paul Walker, τον αδικοχαμένο πρωταγωνιστή που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή του.
    Το τελευταίο όμως είναι κάτι που δεν έγινε δεκτό με θετικά σχόλια από αρκετό κόσμο, που έχει σπεύσει να εκφράσει την αντίθεσή του κάτω από το trailer της ταινίας στο YouTube. Π0λλοί υποστηρίζουν πως δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τον θάνατο του Walker για να τολμά κάποιος να τον διακωμωδεί, με ορισμένα σχόλια να ξεφεύγουν και να μην είναι διόλου ευγενικά. Εσείς συμφωνείτε με την άποψή τους;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles