20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Superman: Legacy: Στις συζητήσεις ο Nicholas Hoult για το ρόλο του Lex Luthor

    Λίγο μετά τη λήξη της απεργίας της SAG-AFTRA, το επερχόμενο Superman: Legacy βρήκε τον Lex Luthor του στο πρόσωπο του Nicholas Hoult. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Hoult βρίσκεται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει ως ο κλασικός κακός. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει κλείσει η συμφωνία, όμως οι συνομιλίες βρίσκονται στα “σκαριά” καιρό πριν ξεκινήσει η απεργία των ηθοποιών.  Η Warner Bros. δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποιο σχόλιο.

    Ο James Gunn γράφει και σκηνοθετεί το Superman: Legacy, την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία από το νέο σύμπαν των DC Studios του ίδιου και του Peter Safran. Ο David Corenswet θα πρωταγωνιστήσει ως Clark Kent/Superman, ενώ η Rachel Brosnahan υποδύεται τη Lois Lane, με το δίδυμο να παίρνει τους ρόλους τον Ιούνιο μετά από πολλές auditions.

    Ο Hoult διεκδικούσε εδώ και καιρό τον ρόλο του Luthor, προσπάθησε όμως να υποδυθεί και το Superman. Ήταν ένας από τους φιναλίστ για αυτόν τον ρόλο.  Ο Luthor έκανε το ντεμπούτο του το 1940 στο Action Comics No. 23, που δημιουργήθηκε από τους Jerry Siegel και Joe Shuster. Ο Gene Hackman έπαιξε τον Luthor μαζί με τον Christopher Reeves στο Superman (1978), ενώ ο Kevin Spacey αντιτάχθηκε στην επανάληψη του χαρακτήρα του Brandon Routh στο Superman Returns (2006). Πιο πρόσφατα, ο Jesse Eisenberg έπαιξε μια εκδοχή του χαρακτήρα που επανεφευρέθηκε στο πνεύμα ενός CEO τεχνολογίας που φοράει αθλητικά παπούτσια στο Zack Snyder’s Batman v Superman: Dawn of Justice (2016).

    Διαβάστε επίσης:

    Napoleon: Επικές σκηνές μάχης στο τελικό trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles