15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sword Coast Legends. Ένα νέο ταξίδι στο μοναδικό κόσμο φαντασίας του D&D!

    To Sword Coast Legends είναι ένα νέο RPG για PC, βασισμένο στον επικό κόσμο φαντασίας του Dungeons & Dragons, το οποίο εμφανίστηκε από εκεί που δεν το περιμέναμε και από τα πρώτα δείγματα του μας κάνει να πιστεύουμε πως έχει πολλά να προσφέρει στην gaming community!

    Sword-Coast-Legends-1024x651

    Έχοντας δεχθεί μπόλικες επιρροές από το στυλ παιχνιδιού του Neverwinter Nights, το Sword Coast Legends αναμένεται να προσφέρει co-op play με τη συμμετοχή έως 4 παικτών, ενώ επιπλέον το πιο ενδιαφέρον concept του παιχνιδιού θα είναι η δυνατότητα ενός παίκτη να εκτελεί το ρόλο του Dungeon Master. Ο gamer που θα επιτελεί το ρόλο του DM θα μπορεί να επεμβαίνει και να διαμορφώνει πλήρως τον κόσμο του Sword Coast Legends και η αποστολή του ουσιαστικά θα είναι να κάνει δύσκολη τη ζωή των παικτών που καλούνται να τον αντιμετωπίσουν. Παράλληλα, επιθυμία των developers είναι να τοποθετήσουν στο επίκεντρο την αφήγηση και story, δημιουργώντας μία ανεπανάληπτη dynamic RPG εμπειρία, η οποία θα σχηματίζεται και θα δημιουργείται αποκλειστικά από τις αποφάσεις και τις πράξεις των gamers.  To Sword Coast Legends διέπεται από την μοναδική γοητεία που χαρακτηρίζει όλα τα classic D&D RPGs και το γεγονός ότι η επίβλεψη του project ανήκει στον Dan Tudge, πρώην director και executive producer του Dragon Age: Origins, αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Ρίξτε του μία ματιά στο trailer ακολουθεί… Εμάς πάντως μας άρεσε αρκετά η γοητευική απλότητα και η old-school αίσθηση που βγάζει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles