15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Back to school with style! Νέες συλλογές Eastpak & City by Lycsac

    Φωτεινά χρώματα, εντυπωσιακά prints και ο πολυμορφικός σχεδιασμός χαρακτηρίζει τη φθινοπωρινή συλλογή της Eastpak για το 2014 η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την πιο στιλάτη επιστροφή στο σχολείο!

    Eastpack Lookbook Fall 2014
    Eastpak Lookbook Fall 2014
    Eastpack Lookbook Fall 2014
    Eastpak Lookbook Fall 2014

    Στη σειρά Padded Pack’R συναντούμε το αυθεντικό σακίδιο της Eastpak σε ξεχωριστά prints, σε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων, σε φωτεινά χρώματα πάνω σε γυαλιστερό ύφασμα αλλά και σε δερμάτινη εκδοχή, ένα σακίδιο που θα σας συνοδεύσει σίγουρα και στα φοιτητικά σας χρόνια.

    Φυσικά, η νέα συλλογή της Eastpak περιλαμβάνει και τσάντες ώμους και trolley bags, έτσι ώστε να καλύπτεται κάθε ανάγκη του μαθητή/σπουδαστή είτε πρόκειται για σχολικές, είτε για εξωσχολικές δραστηριότητες.

    Eastpack Lookbook Fall 2014
    Eastpak Lookbook Fall 2014
    Eastpack Lookbook Fall 2014
    Eastpak Lookbook Fall 2014

    Στη συλλογή City by Lycsac, o πρακτικός σχεδιασμός συναντά το χρώμα! Το μικρό σακίδιο πλάτης και χειρός είναι εσωτερικά αδιαβροχοποιημένο, με μπροστινή τσέπη και θήκη για παγούρι και κυκλοφορεί σε πολλές, φωτεινές αποχρώσεις.

    Στην ίδια συλλογή βρίσκουμε το σακίδιο με ανατομική πλάτη, εσωτερική αδιαβροχοποίηση, με 2 εσωτερικά χωρίσματα,  μεγάλη εξωτερική μπροστινή τσέπη και εύχρηστες πλαϊνές διχτυωτές τσέπες για παγούρι.

    Violet City Line
    Violet City Line

    Τέλος, αξίζει να γίνει ειδική αναφορά στα σακίδια που είναι σχεδιασμένα ώστε να γίνεται δυνατή η τοποθέτηση laptop, με άνετη ενισχυμένη πλάτη για αποφυγή τραυματισμών.EK202_471_ALT001

    Τα παραπάνω σχέδια και άλλα πολλά, για κάθε σχολική ανάγκη, θα τα ανακαλύψετε στο Lycshop.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles