21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sylvester Stallone και Michael Rosenbaum θα είναι στο Guardians of the Galaxy Vol. 2!

    Μπορεί να είμαστε πάρα πολύ κοντά στην άφιξη του Guardians of the Galaxy Vol. 2 ωστόσο ο James Gunn δεν λέει να σταματήσει να ανακοινώνει εκπλήξεις και προσθήκες στο πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος του sci-fi action φιλμ. Και τι προσθήκες. Μιλάμε κατά κύριο λόγο για τον Sylvester Stallone και κατά δεύτερο για τον Michael Rosenbaum. Ο πρώτος δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις εάν όμως το άλλο όνομα έτσι σκέτο δεν σας λέει κάτι, σας λέμε πως πρόκειται για τον Lex Luthor του Smallville!

    guardiansgalaxy2stallone-173618

    Φυσικά δεν έγινε γνωστό ποιοι θα είναι οι ρόλοι τους και τι έκταση θα έχουν, αν και ο Gunn είπε πως και οι δύο θα είναι πολύ σημαντικοί για το φιλμ και το Marvel Universe γενικότερα. Και ξεκαθάρισε πως δεν είναι ένα πέρασμα των 15 δευτερολέπτων, αλλά “pretty decent” όπως χαρακτηριστικά τους περιέγραψε.

    luthor

    Οι fans έλεγαν από καιρό πως ίσως εμφανιστεί ο Stallone στο φιλμ και παίξει ένα μέλος των Nova Corps και αυτό οι παρατηρητικοί των comics το βάσισαν στο γεγονός πως οι στολές τους μοιάζουν με εκείνη που φορούσε ο Sly ως Judge Dredd το 1995. Όσο για τον Rosenbaum είναι πολύ καλός φίλος του Gunn από παλιά οπότε ας πούμε πως έχει τα μέσα…
    Το Guardians of the Galaxy Vol. 2 όπου πρωταγωνιστούν φυσικά οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista συν τον Kurt Russell αναμένεται στις αίθουσες της Αμερικής στις 5 Μαίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles