19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Συναγερμός μηχανής με 2 τηλεχειριστήρια και σειρήνα 125db

    Οι κλοπές μηχανών έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και αν είστε κάτοχος μοτοσυκλέτας, είτε είναι «παπάκι», είτε μία street 1.000-άρα, είναι δύσκολο να έχετε το κεφάλι σας «ήσυχο», ακόμα και με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Δυστυχώς, καθημερινά βλέπουμε στα ΜΜΕ ειδήσεις που μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την ανησυχία μας.

    Το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τους επίδοξους ληστές είναι να εξοπλίσετε τη μηχανή σας με ένα ισχυρό σύγχρονο σύστημα συναγερμού, όπως αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα! Πόσο κοστίζει η ασφάλεια του αγαπημένου σας δίτροχου; Μόνο 24,90€ !!!

    Είναι εξαιρετικά απλό στην εγκατάσταση: αν έχετε βασικές γνώσεις συνδεσμολογίας και ηλεκτρολογικών μπορείτε να το κάνετε μόνος σας ή -εναλλακτικά- μπορεί να τοποθετηθεί από κάποιον ειδικό μέσα σε λίγη ώρα.

    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε είδους μηχανή, scooter ή «παπί» και δε χρειάζεται καν σύνδεση με τη μπαταρία του δίκυκλου, αφού λειτουργεί με μια απλή 9V μπαταρία εμπορίου που του προσφέρει αυτονομία πολλών μηνών! Έτσι ακόμα και στην περίπτωση που ο επίδοξος κλέφτης αποσυνδέσει την μπαταρία της μηχανής ο συναγερμός θα εξακολουθήσει να λειτουργεί.

    Διαθέτει μια κεντρική μονάδα ελέγχου η οποία είναι αρκετά μικρή για να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε «κρυφό» σημείο της μηχανής, με τη βοήθεια αυτοκόλλητου διπλής όψεως που θα βρείτε στη συσκευασία, ή με ένα δεματικό (tie-wrap).

    Μαζί θα βρείτε και μια πανίσχυρη αλλά μικρή σε μέγεθος σειρήνα που μπορεί να προκαλέσει… πανικό στον επίδοξο κλέφτη, χάρη στην ένταση 125 db! Ποιος συνεχίζει να κλέβει μία μηχανή που κάνει δαιμονισμένο θόρυβο; Τα παρατάει και αναζητεί αλλού κάποιο πιο εύκολο θύμα…

    Στο παρακάτω βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί.

    Η μικρή πλεξούδα καλωδίων διαθέτει φις (connectors) για τη σύνδεση με το υπόλοιπο κομμάτι της καλωδίωσης που μπορεί να συνδεθεί με τη μίζα της μηχανής και τα φλας, ώστε σε περίπτωση ανίχνευσης κακόβουλης ενέργειας ο συναγερμός να ηχεί, να αναβοσβήνει τα φλας και να εμποδίζει την εκκίνηση του μοτέρ, σαν «immobilizer»!

    Τέλος, δύο καλώδια καταλήγουν στην 9V μπαταρία (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) και ένα στον αισθητήρα κραδασμών που τοποθετείται κάπου πάνω στο σασί και ο οποίος είναι αρκετά ευαίσθητος ώστε να ανιχνεύσει κίνηση και δονήσεις, αν κάποιος μετακινήσει τη μηχανή, ή προσπαθήσει να την κλέψει. Έτσι, αμέσως ενεργοποιεί το συναγερμό ειδοποιώντας όλη τη γειτονιά κι φυσικά και εσάς!

    Η σειρήνα μπορεί επίσης να κρυφτεί σε όποιο σημεία θέλετε με βίδωμα ή ταινία διπλής όψεως, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε και το σχεδιάγραμμα με τη συνδεσμολογία που καθιστά πανεύκολη την εγκατάσταση.

    Επίσης, θα βρείτε δύο τηλεχειριστήρια διαφορετικού σχεδιασμό (ένα με συρόμενο πορτάκι και ένα μεγαλύτερο χωρίς πορτάκι) μέσω των οποίων μπορείτε να οπλίσετε ή να αφοπλίσετε το συναγερμό, να πραγματοποιήσετε μια οπτική και ηχητική ειδοποίηση λίγων δευτερολέπτων για να εντοπίσετε τη μηχανή σε ένα σημείο που δε φαίνεται ή ανάμεσα σε πολλά αυτοκίνητα και άλλες μηχανές, αν ξεχάσετε που τη παρκάρατε, ενώ το 4ο κουμπί μπορεί να ενεργοποιήσει τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας, αν το ηλεκτρικό της σύστημα και η μίζα επιτρέπει τη λειτουργία αυτή.

    Μέσω του τηλεχειριστηρίου μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ευαισθησία του συναγερμού σε δονήσεις μεταξύ 5 διαφορετικών επιπέδων, για να μην ενεργοποιείται διαρκώς χωρίς λόγο από διερχόμενα οχήματα, ζώα κ.λπ.

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics για να κοιμάστε ήσυχα με ένα εξελιγμένο σύστημα συναγερμού μηχανής!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles