16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Συνεχίζει το “τρολάρισμα” ο Elon Musk! Coca Cola και Mc Donald’s οι επόμενες εξαγορές

    Ο Elon Musk έχει καταφέρει να απασχολεί τα μέσα όλο το εικοσιτετράωρο αυτή την περίοδο και όχι άδικα. Από τη μια πλευρά, η απόφασή του να εξαγοράσει το Twitter έχει φέρει τα πάνω κάτω, αφού η κίνηση αυτή επηρεάζει σημαντικά τη μετοχή της Tesla και οδήγησε αρκετούς επικριτές να αναζητήσουν νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Από την άλλη πλευρά, εμφανίζεται ως πρόσωπο “κλειδί” στη δίκη που εξελίσσεται μεταξύ του δημοφιλούς ηθοποιού Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard. Ωστόσο, ο κροίσος επιχειρηματίας αποφάσισε να μην εμπλακεί στη μεταξύ τους διαμάχη και να μην καταθέσει ως μάρτυρας.

    Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, ο Musk δε φαίνεται να πιέζεται ιδιαίτερα και εξακολουθεί το “τρολάρισμα” στο Twitter. Μετά την εξαγορά της πλατφόρμας, η οποία θα κοστίσει 44 δισ. δολάρια, ο νέος πλέον ιδιοκτήτης αποκάλυψε ότι επόμενο σχέδιό του είναι να εξαγοράσει την Coca Cola, για να επαναφέρει την…κοκαΐνη στη συνταγή της!

    Σε άλλο tweet, συνεχίζει το χαβαλέ με τους ακολούθους του, αναρτώντας ένα παλιότερο post του για τα Mc Donald’s. Σε αυτό αναφέρει ότι θα αγοράσει την αλυσίδα και θα φτιάξει όλες τις μηχανές παγωτού, σχολιάζοντας ότι δε μπορεί να κάνει θαύματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Γυρίζουν την “πλάτη” οι celebrities στο Twitter! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles