14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Συνεργασία Creative & Clevo με την ενσωμάτωση της SuperX-Fi τεχνολογίας στα OEM laptop

    Η Creative ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την ταϊβανέζικη κατασκευάστρια εταιρεία υπολογιστών Clevo για την ενσωμάτωση της πρωτοποριακής της τεχνολογίας SuperX-Fi στους νέους gaming φορητούς υπολογιστές της Clevo.

    Super X-Fi

    Η τεχνολογία SuperX-Fi αναμένεται να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι τελικοί χρήστες βιώνουν τις ταινίες, τη μουσική και τα παιχνίδια τους σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές όταν χρησιμοποιούν ακουστικά. Η SuperX-Fi καταγράφει την εμπειρία ακρόασης ενός συστήματος πολυμέσων υψηλού επιπέδου σε ένα στούντιο και αναπαράγει την πραγματική εμπειρία με το ίδιο εύρος – σε βάθος, λεπτομέρεια, ρεαλισμό. Προσομοιάζει τη 3D μαγεία της εικόνας, αλλά  στον ήχο.

    Η τεχνολογία Super X-Fi θα εφαρμοστεί στο σχεδιασμό του φορητού υπολογιστή της Clevo με την προσθήκη του Super X-Fi Ultra DSP chip. Αυτή η συνεργασία με την Clevo συμβαδίζει με την ανακοίνωση της Creative κατά τη διάρκεια της CES 2019 (όπου η Super X-Fi συγκέντρωσε 15 από τα καλύτερα βραβεία της διοργάνωσης) πως θα επικεντρωνόταν στην κατηγορία OEM. Η Clevo είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φορητών υπολογιστών OEM και διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες. Η ενσωμάτωση της Super X-Fi τεχνολογίας στους φορητούς υπολογιστές OEM είναι μια ευκαιρία παρουσίασής της σε ένα ευρύτατο κοινό, όπως είναι η τεράστια πελατειακή βάση της Clevo. Η τεχνολογική συνέργεια που επιτυγχάνεται με αυτή τη συνεργασία, θα δώσει στους χρήστες PC μια υπερσύγχρονη εμπειρία ήχου ακουστικών, σε μια κατηγορία προϊόντων όπου το περιεχόμενο ταινιών και gaming είναι βασική αφορμή αγοράς φορητού υπολογιστή.

    “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Creative για την εισαγωγή της τεχνολογίας SuperX-Fi ως αναπόσπαστο μέρος του hardware που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Οι φορητοί υπολογιστές σήμερα χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο για να αποκτήσει ο χρήστης την εμπειρία γραφικών τελευταίας τεχνολογίας των σημερινών παιχνιδιών και ταινιών.  Η SuperX-Fi θα προσφέρει στους τελικούς χρήστες την ευκαιρία να βιώσουν μια εμπειρία οικιακού κινηματογράφου απευθείας από το φορητό υπολογιστή στα ακουστικά τους! Η συνεργασία αυτή θα αλλάξει τα δεδομένα στον κλάδο και θα μας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουμε το σκοπό του υπολογιστή: ως μια κατεξοχήν πλατφόρμα ψυχαγωγίας “, δήλωσε ο Stephen Chien, ExecutiveVP της Clevo.

    “Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με την Clevo, η οποία είναι ένας σημαντικός κατασκευαστής που σχεδιάζει και κατασκευάζει φορητούς υπολογιστές για διάφορα πολύ γνωστά brands οικιακής χρήσης. Η Clevo είναι γνωστή στην αγορά ως μια εταιρεία που επιδιώκει πάντα την εισαγωγή των πλέον πρόσφατων τεχνολογικών ευρημάτων στα προϊόντα της. Η SuperX-Fi είναι ευέλικτη και διαθέτει πολλά στάδια, οπότε και μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών και λύσεων, από συσκευές έως ακουστικά, κινητά τηλέφωνα, tablets κ.α. Οι χρήστες ακουστικών μπορούν να περιμένουν συναρπαστικές μέρες κατά τις οποίες θα μπορούν να βιώσουν τη μαγεία ενός multi-speaker system, από το φορητό υπολογιστή τους! Οι χρήστες θα αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο πεδίο μάχης όταν παίζουν και σαν να βρίσκονται σε κινηματογράφο όταν παρακολουθούν ταινίες. Κάντε υπομονή και αναζητήστε τους φορητούς υπολογιστές που θα φέρουν το premium SuperX-Fi badge! Αυτή είναι η πρώτη OEM συνεργασία που αναγγέλλουμε, αλλά υποσχόμαστε πολλά περισσότερα “, δήλωσε ο Lee Teck Chee, VP of Engineering και δημιουργός της SuperX-Fi.

    Πώς λειτουργεί η SUPERXFI

    Φανταστείτε την εμπειρία ακρόασης ενός πολυτελούς συστήματος πολυμέσων υψηλού επιπέδου και αναδημιουργήστε την ίδια εμπειρία – το ίδιο βάθος, λεπτομέρεια, ηχητική σκηνή, τρισδιάστατο μέγεθος, εμβάθυνση, ρεαλισμό και πολλά άλλα. Είναι σαν τη μαγεία της 3D ολογραφίας, αλλά στον ήχο.

    Αξιοποιώντας την τεχνολογία ακριβείας κορυφαίας ποιότητας που χαρτογραφεί τη ξεχωριστή ακουστική ενός ηχητικού συστήματος που προβάλλει ήχο στο ανθρώπινο αυτί σε τρισδιάστατο χώρο, η εμπειρία ολογραφικού ήχου Super X-Fi μεταφράζει έξυπνα αυτές τις πολύπλοκες πληροφορίες σε μια πανομοιότυπη εμπειρία ακρόασης για τα ακουστικά.

    Επιπλέον, όλοι ακούν διαφορετικά τον ήχο στον πραγματικό κόσμο, ανάλογα με το σχήμα των αυτιών και τη δομή του κεφαλιού. Η Super X-Fi χρησιμοποιεί περαιτέρω την Τεχνητή Νοημοσύνη για να χαρτογραφήσει το σχήμα του αυτιού και το προφίλ κεφαλής του ατόμου και στη συνέχεια χρησιμοποιεί έναν υπολογιστικά πολύπλοκο αλγόριθμο για να μεταμορφώσει και προσαρμόσει τον ήχο σε κάθε άτομο έτσι ώστε να ακούγεται τέλειο για όλους και για αυτό που ακούν στον πραγματικό κόσμο.

    Περισσότερα για την Τεχνολογία SuperX-Fi στο www.sxfi.com.

    Πληροφορίες και νέα της Creative στην Ελλάδα στη σελίδα της Creative στο Facebook: https://www.facebook.com/CreativeLabsGreece

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles