18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργασία έκπληξη! Τώρα θα μπορείτε να κάνετε ψώνια από το Σκλαβενίτη μέσα από το e-food!

    Μία συνεργασία που δημιουργεί αίσθηση ενεργοποιείται σε μέρες που σίγουρα χρειαζόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες. Αφορά το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και τη γνωστή online πλατφόρμα delivery e-food.

    Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο εταιρείες να έχουν εδώ και καιρό πλάνα για συνεργασία, ωστόσο η σχετική υπηρεσία ξεκινά τώρα, κάπως εσπευσμένα, λόγω των αναγκών που έχουν προκύψει για απομακρυσμένες αγορές. Με βάση τη νέα συνέργεια, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του e-food οι χρήστες του σούπερ μάρκετ θα μπορούν να παραγγέλνουν online επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.500 βασικά προϊόντα από όλες τις κατηγορίες, ώστε να έρθουν στο χώρο τους.

    Όπως αναφέρεται, η παράδοση είναι δωρεάν, ενώ, εάν παραγγείλετε έως τις 4:00 η παράδοση πραγματοποιείται την ίδια ημέρα διαφορετικά την επόμενη. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 ευρώ ενώ η πληρωμή πραγματοποιείται online μέσω κάρτας.

    Προς το παρόν, εξυπηρετείται μόνο η περιοχή του Περιστερίου, όπως αναφέρει ωστόσο η εταιρεία “καθημερινά θα προστίθενται και άλλες περιοχές”.

    Μία συνεργασία που σίγουρα χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες και θα διευκολύνει αρκετό κόσμο, ενθαρρύνοντας το “μένουμε σπίτι” και τις απομακρυσμένες αγορές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles