13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργασία iStorm Cyprus και Green Panda: μάθε πόσα χρήματα μπορείς να λάβεις για την επιστροφή του παλιού σου iPhone

    Την δυνατότητα στους καταναλωτές να επιστρέψουν το παλιό τους iPhone και να λάβουν απευθείας εκπτωτικό voucher για τις αγορές παρέχει η iStorm Cyprus μέσω μιας νέας στρατηγικής συνεργασίας που έχει συνάψει πρόσφατα με την Green Panda. Αναλυτικότερα, μέσω της νέας αυτής συνεργασίας που τέθηκε σε ισχύ από τα μέσα του περασμένου μήνα, προσφέρεται η δυνατότητα στους χρήστες iPhone να επιστρέψουν τη συσκευή τους σε ένα κατάστημα iStorm σε Λευκωσία, Λεμεσό ή Λάρνακα και να λάβουν στη στιγμή εκπτωτικό voucher για μελλοντικές αγορές προϊόντων Apple.

    Το χρηματικό ύψος του εκπτωτικού κουπονιού προκύπτει και είναι ανάλογο με το μοντέλο και τη φυσική κατάσταση της συσκευής που επιστρέφεται και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα €905 για τα πιο πρόσφατα μοντέλα.

    Να σημειωθεί ότι η Green Panda, είναι μια ελληνική recommerce startup που εξειδικεύεται στη σχεδίαση καινοτόμων προγραμμάτων trade-in για την επιστροφή smartphones με άμεση ανταμοιβή του καταναλωτή. Η εν λόγω συνεργασία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Trade & Upgrade» της iStorm το οποίο έχει σχεδιαστεί και υποστηρίζεται πλήρως από την Green Panda σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles