13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα 10 Top ΔΩΡΕΑΝ games για Android που θα ξετρελάνουν τους fans του mobile gaming!

    Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα του mobile gaming είναι ότι πολλά από τα games που διατίθενται είναι σε μεγάλο ποσοστό δωρεάν, προσφέροντας συνήθως τη δυνατότητα των in-game αγορών μέσω microtransactions. Ψάχνοντας λίγο στο Play Store της Google μπορείτε να ανακαλύψετε εκατοντάδες διαφορετικά free games που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Shooters, racing, AAA blockbusters, strategy, puzzle games και indie «ανεξάρτητες παραγωγές», η αλήθεια είναι ότι η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που μπορείτε να παίζετε… αιώνες, με τα περισσότερα μάλιστα εξ’ αυτών να μην απαιτούν ένα high-end smartphone τελευταίας τεχνολογίας για να τρέξουν! Για να σας βγάλουμε από τον κόπο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα κορυφαία FREE games για Android, τα οποία απλώς δεν γίνεται να μην τα κατεβάσετε!

    PUBG Mobile

    To PUBG είναι o τίτλος που ξεκίνησε την τρέλα των Battle Royale games, για αυτό και μπορεί ο καιρός να έχει περάσει, όμως αποτελεί «διαχρονική αξία». Παίζει ακριβώς όπως όλα τα 3rd person shooters, με τα εύχρηστα controls να θεωρούνται το μεγάλο ατού!

    ArmaJet

    Ένα 2D team-based PvP Shooter με στοιχεία platform, που δίνει τη δυνατότητα στους gamers να ελέγξουν έναν στρατιώτη από το μέλλον. Οι rounds είναι μικροί σε διάρκεια και το gameplay διακρίνεται για την ταχύτητα του. Μάλιστα είναι και cross-platform, όπου οι gamers μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδο του παιχνιδιού τους από το Smartphone στο PC τους και το αντίστροφο.

    Dead by Daylight

    Σε αυτό το asymmetrical multiplayer game, 4 survivors προσπαθούν να τη γλιτώσουν από έναν μανιακό δολοφόνο – τέρας, ο οποίος ως άλλος Jason από το Παρασκευή και 13, θα κάνει τα πάντα για να τους εξολοθρεύσει! Οι επιζώντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους για να ξεφύγουν και να βρουν το δρόμο προς τη σωτηρία.

    Star Combat Online

    Εάν σας αρέσουν τα space shooters, τότε το Star Combat Online θα σας ξετρελάνει! Αν και πρόκειται για ένα auto-shooter, πράγμα που σημαίνει ότι το αστρόπλοιο σας πυροβολεί αυτόματα και εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλώς να το κατευθύνετε σωστά και να κάνετε lock στον αντίπαλο στόχο, παρόλα αυτά προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο Android smartphone.

    Shadow Fight 3

    Ένα δυνατό fighting game δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα σας με τα κορυφαία Android games που μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν. Οι developers έχουν δώσει ξεχωριστή βαρύτητα στον χειρισμό, προσφέροντας μια smooth εμπειρία παιχνιδιού, που όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι σε ένα fighting game.

    South Park: Phone Destroyer

    Να και ένα free Android mobile game που θα σας κάνει να γελάσετε και με το παραπάνω! Αποτελώντας ένα mix ανάμεσα σε real-time strategy και collectible card game, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του New Kid, όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί ο Cartman κάθε νέο gamer και το αποτέλεσμα είναι σούπερ διασκεδαστικό και αλλοπρόσαλλο (όπως κάθε South Park game).

    Dungeon Hunter 5

    Σας αρέσουν τα Diablo-clones και τα action RPGs, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι θα λατρέψετε και το Dungeon Hunter 5. Στη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να ξεπαστρέψετε μια μεγάλη ποικιλία επικίνδυνων και πανίσχυρων δαιμόνων, με το παιχνίδι να υποστηρίζει multiplayer co-op και PvP battles. Σκέφτεστε καλύτερο αγχολυτικό από αυτό;

    The Sims: Mobile

    Ένα από τα πιο διάσημα gaming franchises όλων των εποχών, τώρα είναι δωρεάν και στο Android smartphone σου. Στο The Sims δημιουργείς το virtual alter ego σου και ζεις μια εικονική ζωή στο καλύτερο life simulation που κυκλοφόρησε ποτέ.

    Command & Conquer: Rivals

    H σειρά Command & Conquer άλλαξε τον ρου της ιστορίας των παιχνιδιών στρατηγικής. Φέροντας αρκετά από τα στοιχεία που έκαναν τα C&C games να αγαπηθούν από εκατομμύρια gamers προσφέρει μοναδικές στιγμές στους λάτρεις της στρατηγικής!

    Sonic Forces

    Το Sonic Forces αποτελεί ένα endless runner game, το οποίο λαμβάνει χώρα στο χαριτωμένο σύμπαν του θρυλικού σκαντζόχοιρου Sonic. Στο εν λόγω competitive multiplayer game, ο στόχος σας είναι να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια κούρσα και να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα δαχτυλίδια. Πραγματικά, υπάρχει mobile gamer που δεν θα το λατρέψει;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles