13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα αγαπημένα Tamagotchi επιστρέφουν αλλά… με τη μορφή ενός smartwatch!

    Τα παιδιά των 90s δεν γίνεται να μην θυμούνται τα Tamagotchi, ενός παιχνιδιού που αφορούσε στην εκπαίδευση και σωστή σίτιση ενός virtual pet! Ωστόσο, όπως συμβαίνει με όλα τα παλιά παιχνίδια κάποια στιγμή τα Tamagotchi (παρά την τεράστια επιτυχία τους) έπαψαν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Παρόλα αυτά, μια ισχυρή community εξακολουθούσε να υποστηρίζει τα αγαπημένα αυτά ψηφιακά πλασματάκια, πιέζοντας την Bandai Namco για ένα re-release. Από ότι φαίνεται η εταιρεία κατασκευής άκουσε τις προσεχές των φίλων των Tamagotchi και έτσι αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ειδικό smartwatch που είναι αφιερωμένο στο θρυλικό παιχνίδι.

    Το Tamagotchi Smart όπως είναι η ακριβής ονομασία του περιλαμβάνει όλα τα features του δημοφιλούς παιχνιδιού των 90s αλλά παράλληλα λειτουργεί και ως smartwatch! Φυσικά, κοιτάζοντας το είναι εμφανές ότι το εν λόγω προϊόν απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά (ή σε όσου αισθάνονται παιδιά). Το concept λοιπόν παραμένει ακριβώς το ίδιο, καθώς ο χρήστης του Tamagotchi Smart θα πρέπει απλώς να προσέχει το pet του, όπως ακριβώς εάν είχε ένα πραγματικό ζωάκι. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές, καθώς το εν λόγω έξυπνο ρολόι υποστηρίζει voice controls και speech recognition (εντάξει δεν είναι και τόσο καλό όπως η Alexa ή το Google Assistant). Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρόταση που (σωστά το μαντέψατε) θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία και θα κοστίζει περίπου 60 δολάρια, θα δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο της να προσθέτει ειδικές κάρτες (TamaSma cards) και έτσι να εμπλουτίζει τα virtual pets που «φιλοξενούνται» στο ρολόι. Back to the 90s… Λοιπόν!

    https://youtu.be/Tv1PO-DkTXA

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles