18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν στις αίθουσες τον Αύγουστο! Δείτε το πρώτο trailer

    Μπορεί η επερχόμενη ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem από το σκηνοθέτη Jeff Rowe να μην είναι το μοναδικό project που σχετίζεται με τα θρυλικά Χελωνονιντζάκια, όμως, κρίνοντας από το πρώτο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Paramount, σίγουρα το φιλμ μπορεί να ενθουσιάσει το κοινό.

    Η ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem θα διηγηθεί τη γνωστή αλλά και παράλληλα καινούρια ιστορία του Splinter (Jackie Chan) και των τεσσάρων υιοθετημένων γιων του, των Donatello (Micah Abbey), Michelangelo (Shamon Brown Jr.), Leonardo (Nicolas Cantu) και Raphael (Brady Noon). Όλοι, τυχαίνει να είναι ανθρωποειδείς μεταλλαγμένες χελώνες, που υπόσχονται ατελείωτες ώρες δράσης και περιπέτειας. Το trailer καθιστά σαφές ότι επίκεντρο της ταινίας είναι τα πρώτα χρόνια των ηρώων, που ακόμα προσπαθούσαν να κατανοήσουν τις ικανότητές τους.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Στο cast περιλαμβάνονται επίσης οι Hannibal Buress, Rose Byrne, Ice Cube, Natasia Demetriou, Giancarlo Esposito, Post Malone, Paul Rudd και Maya Rudolph. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Αυγούστου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στις αίθουσες το “The Lord of the Rings: The Return of the King”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles