19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα iPhone 7 / 7 Plus ξεπερνούν σε πωλήσεις τα iPhone 8 / 8 Plus έως τώρα

    Τον προηγούμενο μήνα, κυκλοφόρησαν τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, φαίνεται όμως πως σε αυτή την περίπτωση ο κόσμος κρατά “στάση αναμονής” – καθώς πολλοί λέγεται ότι περιμένουν το iPhone X. Έτσι, σύμφωνα με τον John Vihn χρηματιστή της KeyBanc Capital Markets, στην κατοχή του οποίου έχουν περιέλθει έρευνες παρόχων κινητής στις ΗΠΑ, το iPhone 7 ξεπερνά σε πωλήσεις το iPhone 8.

    iPhone-8-Colours

    Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus διαθέτουν βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους τους, όπως το νέο ταχύτερο chipset, η σχεδίαση με γυαλί εμπρός και πίσω, αλλά και η ασύρματη φόρτιση.

    Όμως τα σχόλια των πελατών στα καταστήματα, σύμφωνα με τον Vinh, είναι ότι ο κόσμος αναμένει το iPhone X, μία συσκευή εντελώς ανανεωμένη σε σχέση με ότι έχουμε δει από την Apple, με νέα σχεδίαση με μικρά bezels και AMOLED οθόνη και έτσι δεν προχωρά στην αναβάθμιση στα iPhone 8 / 8 Plus με τη “θέρμη” που το έκανε σε προηγούμενες κυκλοφορίες της Apple.

    Το iPhone X (προφέρεται iPhone 10) θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο (και στη χώρα μας) από τις 3 Νοεμβρίου, με κόστος που αναμένεται να είναι κοντά στα 1.200 ευρώ.

    Τα iPhone 8 / 8 Plus κυκλοφορούν ήδη (και) στην ελληνική αγορά με κόστος που ξεκινά από τα 859 και 979 ευρώ αντίστοιχα, ενώ τα iPhone 7 / 7 Plus κοστίζουν πλέον από 679 και 829, αντίστοιχα.

    Διαβάστε ακόμη: iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus. Μόλις ανακοινώθηκαν και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες σε ένα θέμα

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles