22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά: Οι ανακοινώσεις Cosmote, Vodafone και Wind

    Το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus κυκλοφορεί από σήμερα και στην ελληνική αγορά. Οι νέες συσκευές της Apple κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και τα τρία δίκτυα κινητής μας έστειλαν τις σχετικές ανακοινώσεις τους.

    Τα νέα iPhone 8 και 8 Plus στα καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ

    • Με ταχύτητες έως και 500Mbps αποκλειστικά από την COSMOTE

    photo 6

    Τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι λάτρεις της Apple την πρώτη μέρα εμπορικής διάθεσής τους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα της COSMOTE στο Μαρούσι. Τα νέα iPhone τρέχουν στην Ελλάδα με ταχύτητες έως και 500Mbps αποκλειστικά από την COSMOTE.

    Πλήθος κόσμου, αλλά και γνωστοί παρουσιαστές και αθλητές, κατέκλυσαν από νωρίς το κατάστημα της COSMOTE για να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν πρώτοι τα νέα iPhone. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Α11 bionic και οι λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) και ασύρματης φόρτισης, εντυπωσίασαν το κοινό. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό γυαλί μπρος-πίσω, τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus διαθέτουν οθόνες Retina HD 4,7″ και 5,5″ αντίστοιχα με 3D Touch, καθώς και κάμερα 12MP και 12MP Dual με προηγμένα εφέ φωτισμού για τη λειτουργία πορτρέτου αντίστοιχα. Οι νέες συσκευές είναι διαθέσιμες σε χρυσό, ασημί και σκούρο γκρι και σε δύο χωρητικότητες, 64GB & 256GB.

    Ταχύτητες έως και 500Mbps αποκλειστικά από την COSMOTE

    photo 5

    Τα νέα iPhone υποστηρίζουν ταχύτητες LTE Advanced, επιτρέποντας στους κατόχους τους που είναι συνδρομητές COSMOTE να σερφάρουν στο Internet αποκλειστικά με ταχύτητες έως και 500Mbps. Έτσι, με τα νέα iPhone και σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο δίκτυο κάλυψης 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά το 97% και το 86% αντίστοιχα του πληθυσμού, οι πελάτες της COSMOTE απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες Mobile Internet.

    photo 1

    Η τιμή του iPhone 8 ξεκινάει από 859€, ενώ το iPhone 8 Plus ξεκινάει από 979€. Και οι δύο συσκευές διατίθενται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE, αλλά και με έως 36 άτοκες δόσεις σε όλα τα καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι καταναλωτές μπορούν να τα συνδυάσουν με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.

    Τα νέα iPhone 8 & iPhone 8 Plus ήρθαν στη Vodafone!

    iPhone8 & iPhone 8 Plus

    Από σήμερα, σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων Vodafone και στο vodafone.gr όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone 8 & iPhone 8 Plus και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

    Στα καταστήματα Vodafone,  όλοι μπορούν να φέρουν την παλιά τους συσκευή και να αποκτήσουν σε καλύτερη τιμή τα νέα iPhone 8 & iPhone 8 Plus, παίρνοντας πίσω την αξία του παλιού τους κινητού, χάρη στην υπηρεσία Vodafone Buy Back.

    Ακόμα όλοι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα των   48 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας.

    Τα iPhone 8 & 8 Plus είναι διαθέσιμα σε 64GB & 256GB και με προτεινόμενες λιανικές τιμές  από 859€ έως 1169€, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και γκρι. Το νέο iPhone X θα είναι διαθέσιμο στις 3 Νοεμβρίου στα 64GB & 256GB σε ασημί και γκρι χρώμα

    Στα καταστήματα Vodafone που αποτελούν μοναδικό προορισμό τεχνολογίας και εξυπηρέτησης όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone και να τα συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία.

    Επιπλέον, η Ομάδα Internet Vodafone βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες για να τους βοηθήσει στη χρήση της συσκευής και να δώσει μοναδικές συμβουλές, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της, στο έπακρον.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, επισκεφτείτε το http://www.vodafone.gr/portal/iphone-8

    Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus ήρθαν στα καταστήματα WIND

    iPhone 8

    Στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα είναι διαθέσιμα από σήμερα, τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τις νέες εκδόσεις σε τιμές που ξεκινούν από 859€ και 979€ αντίστοιχα και σε χρώματα silver, space grey ή new gold ή ακόμα φθηνότερα με κάποιο από τα προγράμματα συμβολαίου WIND.

    Τα  iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι η νέα γενιά iPhone με νέα εμφάνιση από αλουμίνιο και το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone. Υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, διαθέτουν οθόνη Retina HD, επεξεργαστή A11 Bionic και την πιο διάσημη κάμερα του κόσμου, που γίνεται ακόμα καλύτερη.

    Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.wind.gr ή στα καταστήματα WIND.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles