20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα κορυφαία ακουστικά της Huawei FreeBuds 3 τώρα και σε κόκκινο, το χρώμα του πάθους

    Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα μοναδικά ακουστικά της Huawei, FreeΒuds 3, τα πρώτα true wireless open-fit ακουστικά με active noise cancellation κυκλοφορούν σε ειδική έκδοση, σε ακαταμάχητο φλογερό κόκκινο, για να γιορτάσουν τον έρωτα σε κάθε του εκδοχή. 

    Ονειρευόσασταν να τα κάνετε δικά σας, αλλά δεν είχε έρθει ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Πλέον, θα σας είναι αδύνατο να αντισταθείτε, αφού το πιο πολυπόθητο τεχνολογικό gadget, τα FreeΒuds 3 της Huawei, έρχονται στο κόκκινο της φωτιάς. Οι προηγμένες τεχνολογικές τους δυνατότητες, σε συνδυασμό με τον απαράμιλλα κομψό σχεδιασμό τους έχουν ήδη αγαπηθεί από τους καταναλωτές. Τα FreeΒuds 3 της Huawei αποτελούν κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν να μιλούν ελεύθερα ή να ακούν μουσική χωρίς θόρυβο και παρεμβολές ενώ παράλληλα αναζητούν ένα όμορφο gadget με άνετη εφαρμογή και μοντέρνο design, που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Και τώρα η συλλογή, που ήδη περιλαμβάνει τα δύο κλασικά χρώματα -λευκό και μαύρο- εμπλουτίζεται με ένα νέο σχέδιο σε κόκκινο χρώμα, που θα μιλήσει στην καρδιά των ερωτευμένων.

    Ιδανικό δώρο για το έτερον ήμισυ, τα FreeBuds 3 σε κόκκινο χρώμα ξεφεύγουν από το τεχνολογικό gadget, καθώς σε αυτή την εκδοχή μεταμορφώνονται σε λαμπερό αξεσουάρ, σύμβολο μιας σχέσης αγάπης, έρωτα, πάθους και, -ειδικά για τα ζευγάρια που βιώνουν τη σχέση τους από απόσταση- σύμβολο επικοινωνίας, σύνδεσης, επαφής.

    Κόκκινο, το χρώμα του πάθους

    Αν τα έντονα χρώματα αντικατοπτρίζουν τη διέγερση των αισθήσεων, την έκρηξη των συναισθημάτων, το κόκκινο ανέκαθεν ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με το πιο έντονο συναίσθημα από όλα, αυτό του έρωτα. Με αφορμή τη γιορτή του έρωτα λοιπόν η Huawei «έβαψε» τα FreeΒuds 3 στο βαθύ κόκκινο του πάθους και καλεί τους ερωτευμένους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους κάνοντας δώρο στο άλλο τους μισό το πιο στιλάτο gadget.

    Και καθώς τα FreeΒuds 3 δεν είναι μόνο ένα τεχνολογικό gadget αλλά και ένα fashionable αξεσουάρ, η απόχρωση κόκκινου που επιλέχθηκε είναι ένα φλογερό κόκκινο που παραπέμπει σε πολυτελή αισθητική και υψηλή μόδα. Όπως είχε πει και η Gabrielle Chanel «το χρώμα της ζωής, το χρώμα του αίματος». Σε συνδυασμό με το λείο φινίρισμα του σχεδίου τους και το πρωτότυπο design τους, τα τελευταίας τεχνολογίας ακουστικά της Huawei σε κόκκινο χρώμα αποτελούν μια πραγματικά ασυναγώνιστη επιλογή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles