17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα κορυφαία games που είδαμε στο PlayStation 5 event!

    Το χθεσινό βράδυ ήταν αναμφίβολα πολύ γεμάτο και πλούσιο για τους gamers, καθώς η Sony επιτέλους σήκωσε το πέπλο μυστηρίου που αφορούσε σε ότι έχει να κάνει με την τελική εξωτερική εμφάνιση της νεάς κονσόλας της. Όμως δεν ήταν μόνο το ντεμπούτο της νέας κονσόλας που τράβηξε τα βλέμματα, αλλά και το πλήθος από games, καθώς την 1 ώρα που κράτησε το streaming είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη καλή ματιά στα games που θα πλαισιώνουν το PlayStation 5, τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του.

    Πράγματι, η Sony δημιούργησε στην παρουσίαση της το τέλειο μείγμα από first-party και third-party games δίνοντας μεγάλη έμφαση και στο Indie κομμάτι. Στην παρουσίαση είδαμε πραγματικά “βαρύγδουπους τίτλους” όπως για παράδειγμα το Resident Evil: Village, το ολόφρεσκο Ratchet and Clanck, το πολλά υποσχόμενο Spider-Man: Miles Morales, το νέο Gran Turismo, το Hitman 3 αλλά και το sequel του Horizon Zero Dawn! Τα παραπάνω games πλαισιώθηκαν από ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα projects, όπως το μυστηριώδες Pragmata της Capcom, το Project Athia ή το Stray και επίσης το remake του Demon’s Souls, αλλά και την εμπλουτισμένη PS5 έκδοση του GTA V. Ορισμένα από τα παραπάνω δεν θα είναι exclusives στο PS4, αλλά θα είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα timed-exclusives, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το ποια θα είναι αποκλειστικά και για πόσο χρονικό διάστημα. Για να πάμε να δούμε αυτά που ξεχώρισαν περισσότερο, μαζί με τα videos τους…

    Resident Evil: Village

    Καθαρός ανόθευτος τρόμος και μια θρυλική επιστροφή (με τον Chris Redfield), το μόνο βέβαιο είναι ότι θα χρειαστείτε πολλές… πάνες με το νέο Resident.

    Horizon Forbidden West

    H Alloy τραβάει το δρόμο της προς την αμερικανική Άγρια Δύση και μια νέα εκπληκτική περιπέτεια ξεκινάει…

    Spider-Man: Miles Morales

    Ο Miles είναι ο νέος Spiderman ακολούθωντας την πορεία μέσα από το Spider-verse και αντιλαμβάνεστε ότι θα γίνει χαμός…

    https://youtu.be/gHzuHo80U2M

    Ratchet and Clank: Rift Apart

    Το νέο Ratchet είναι τεχνικά με μία λέξη… “Εντυπωσιακό” και περισσότερα μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί…

    Gran Turismo 7

    Ε πολύ απλά, δεν γίνετα να λείπει το πιο θρυλικό racing από το launch της νέας κονσόλας!

    Ghostwire: Tokyo

    Στόχος: η πιο τρομακτική απεικόνιση του Τόκυο ever και πιστέψτε μας αυτό το μείγμα ιαπωνικού τρόμου με δυτικό gameplay κατι μας λέει ότι θα σας καθηλώσει!

    Hitman III

    Ο φαλακρός πράκτορας επιστρέφει πιο έτοιμος από ποτέ! Φανταστική δουλειά και το PS5 δείχνει τις δυνατότητες του!

    GTA V PS5 Edition

    Μπορεί να έχουν συμπληρωθεί 7 χρόνια από το release του, όμως η εμπλουτισμένη έκδοση του θρυλικού game της Rockstar δείχνει φανταστική!

    Demon’s Soul 

    Ένα remake που θα κάνει τις καρδιές των Souls games να σκιρτήσουν από χαρά!

    Stray

    Σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει ίχνος ανθρώπου και ζουν μόνο ρομπότ, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο μιας γάτας!  Γάτες και ρομπότ… this is gaming heaven!

    Project Athia

    H Square Enix υπογράφει το Project Athia, ένα game που τα visuals του θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό!

    Pragmata

    Ένας άνδρας με περίεργη στολή μαζί με ένα περίεργο κορίτσι, σε ένα sci-fi περιβάλλον που μοιάζει… fake και η Capcom φαίνεται ότι έχει κάτι από την αύρα του Kojima…

    DeathLoop

    Με την υπογραφή των δημιουργών του Dishonored, το DeathLoop δείχνει συναρπαστικό και εντελώς… next-gen!

    Returnal

    Μία αστροναύτης καλείται να επιβιώσει σε έναν αφιλόξενο εξωγήινο πλανήτη, όμως όλα πάνε στραβά, καθώς μονίμως επιστρέφει στο ίδιο ακριβώς σημείο που ήταν χθες!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles