13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα LG Soundbars συναντούν την τεχνολογία ήχου υψηλής απόδοσης της MERIDIAN για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης

    Η μουσική κατέχει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας και η καλή ποιότητα ήχου δίνει ιδιαίτερο νόημα σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Για όσους θέλουν να απολαύσουν μια συναρπαστική ηχητική εμπειρία, τα Soundbars της LG Electronics είναι η ιδανική επιλογή, καθώς ξεχωρίζουν για τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους και ιδιαίτερα για τον εξαιρετικό ήχο που προκύπτει από τη συνεργασία της LG με την εταιρεία MERIDIAN.

    Ως πρωτοπόρος του ήχου υψηλής ανάλυσης, αυθεντία στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), δημιουργός του πρώτου ενεργού ηχείου στον κόσμο και ειδική στο πεδίο της ψυχοακουστικής, η MERIDIAN έκανε αισθητή την παρουσία της παγκοσμίως. Τα Soundbars της LG διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος, καθώς και τη λειτουργία Bass & Space, που ενισχύει την αναπαραγωγή χαμηλής συχνότητας και διευρύνει τη ζώνη ήχου και το Image Elevation, που εξασφαλίζει μια πιο ζωντανή εμπειρία ακρόασης, ανεβάζοντας τον ήχο στο επίπεδο του αυτιού. Παράλληλα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των τεσσάρων προσαρμοσμένων λειτουργιών ισοσταθμιστή (EQ) της MERIDIAN, όπως τη Standard, Enhanced Bass, Clear Vocal και Enhanced Bass+Clear Vocal.

    Εκτός από τον υψηλής ποιότητας ήχο, τα Soundbars της LG διακρίνονται και για τον κομψό σχεδιασμό τους, για τις αρκετές εισόδους και βολικές επιλογές που διαθέτουν, όπως HDMI, οπτική είσοδο και Bluetooth, αλλά και για το γεγονός ότι πληρούν τα πρότυπα Dolby Atmos και DTS:X. Ακόμη, μέσω του ενσωματωμένου Chromecast οι χρήστες μπορούν να παίξουν την αγαπημένη τους μουσική.

    Χάρη στη συνεργασία της LG με την MERIDIAN, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τα εφέ των αγαπημένων τους ταινιών σα να βρίσκονται στον κινηματογράφο και τη μουσική της προτίμησής τους, χωρίς απώλειες στην ένταση και με ισχυρό περιβάλλοντα ήχο. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Soundbars και τις δυνατότητες που προσφέρουν μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles