14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα μελλοντικά τρένα θα έχουν γυμναστήρια, χώρους ψυχαγωγίας και σαλόνια χαλάρωσης! (φωτογραφίες)

    Μία ιδέα για το πώς θα ταξιδεύουμε στο μέλλον με τα τρένα μαζί με γυμναστήρια, χώρους ψυχαγωγίας για τα παιδιά και σαλόνια χαλάρωσης.

    die-bahn-will-weniger-siemens

    Οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (Deutsche Bahn) αποκάλυψαν πρόσφατα την ιδέα τους για το τρένο του μέλλοντος. Περιλαμβάνει πολλές ανέσεις, επειδή η εταιρεία θεωρεί ότι τα μελλοντικά τρένα θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν τα αυτόνομα αυτοκίνητα.

    Οπότε η βιομηχανία των τρένων, πρέπει να μπει και η ίδια στο παιχνίδι. Όπως ανέφερε η Deutsche Bahn στην ιστοσελίδα της, «Το ταξίδι με τρένο πρέπει να γίνει πιο διασκεδαστικό και να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία για τους επιβάτες του!».

    Αυτό οδήγησε την εταιρεία αμαξοστοιχιών να αναπτύξει ένα μοντέλο για να δείξει πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μελλοντικό ταξίδι με τρένο – αν και αυτή τη στιγμή είναι απλώς μια ιδέα και δεν πρόκειται ακόμα να ταξιδέψει στη βαυαρική ύπαιθρο.

    Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν ποδήλατα γυμναστικής για να γυμνάζεστε κατά το ταξίδι σας, ιδιωτικά δωμάτια, περιστρεφόμενες καρέκλες για να κοιτάζετε πανοραμικά από τα παράθυρα, ένα βαγόνι με σνακ και παιδική χαρά. Κονσόλες ψυχαγωγίας επιτρέπουν στους επιβάτες να παίζουν παιχνίδια, ενώ οι τεράστιες οθόνες είναι τέλειες για να παρακολουθούν έναν μεγάλο αγώνα ποδοσφαίρου.

    Δείτε τις φωτογραφίες

    1

    2

    3

    4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles