21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τα Minions επιστρέφουν στο Minions: Rise of Gru! Ετοιμαστείτε για τρελό γέλιο!

    Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στην υφήλιο που να μην λατρεύει τα κατεργάρικα και σκανδαλιάρικα Minions, τα οποία έχουν λατρέψει εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι φίλοι των animated ταινιών. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ύστερα από το εξαιρετικά πετυχημένο Minions του 2015, τώρα έφτασε η στιγμή να γνωρίσουμε το prequel στο Despicable Me (Εγώ, ο Απαισιότατος), το οποίο θα ονομάζεται Minions: Rise of Gru!


    Στο σούπερ διασκεδαστικό Minions: Rise of Gru πρόκειται να δούμε τον κακομούτσουνο Gru σε νεαρή ηλικία, καθώς η animated ταινία θα διαδραματίζεται στα θρυλικά 70s! Μπορεί να ήταν στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών, όμως ο Gru επιθυμεί να κατακτήσει τον κόσμο και να γίνει ο απόλυτος υπερ-κακός! Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και στο πρόσφατο Superbowl είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια πρώτη γεύση με το teaser trailer! Δείτε το και προετοιμαστείτε να γελάσετε με την ψυχή σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles