21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τα Motorheadphones «ροκάρουν» άγρια στο καλύτερο live της ζωής σας!

    The Game, Ace of Spades, Killed by Death, Deaf Forever, Shine, Bomber, No Class. Κομμάτια-σταθμοί, αριστουργηματικές μελωδίες για τους λάτρεις της hard rock και της ποιοτικής metal από ένα συγκρότημα που έχει αφήσει τη σφραγίδα του στην παγκόσμια μουσική, τους Motorhead. Το βρετανικό συγκρότημα λοιπόν, σε συνεργασία με την Krusell (έχει αναλάβει το μάρκετινγκ και τη διανομή) προχώρησαν στη δημιουργία ενός νέου brand, του Motorheadphones και ναι, πολύ καλά καταλάβατε: πρόκειται για ακουστικά που φέρουν την υπογραφή των Motorhead!

    Η πρώτη γενιά των Motorheadphones αποτελείται από 9 σετ ακουστικών κάθε τύπου και είδους και βέβαια όλα τους έδωσαν το «παρών» στην πρόσφατη IFA, όπου και είχαμε την ευκαιρία τόσο να τα θαυμάσουμε, όσο και να τα δοκιμάσουμε. Σας προλαβαίνουμε σε ό,τι έχει να κάνει με τα της τιμολόγησης: όχι, δεν πρόκειται για μια ακόμα σειρά πανάκριβων ακουστικών. Οι τιμές των Motorheadphones ξεκινούν από τα 39 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 129 ευρώ –ανάλογα το μοντέλο προφανώς.

    Ω ναι, το live των Motorhead ήταν άνετα το «κλου» της IFA 2012.

    Από πλευράς ποιότητας, δεν το συζητάμε: ακόμα και τα μεγαλύτερα σε όγκο μοντέλα είναι πανάλαφρα (φανταστείτε ότι το Iron Fist ζυγίζει μόλις 244 γραμμάρια), την ώρα που τα ηχεία από νεοδύμιο κάνουν άψογα τη δουλειά τους, μεταφέροντάς σας ήχο σε στάνταρ… στούντιο! Όχι, σοβαρά, ενσωματώνεται τέτοια τεχνολογία που θα είστε σε θέση να διακρίνετε το κάθε όργανο ξεχωριστά! Εντύπωση μας έκανε δε το γεγονός πως όσο ψηλά κι αν ανεβάσαμε την ένταση, δεν παρατηρήσαμε την παραμικρή απόκλιση στην ποιότητα, κάτι που θα εκτιμήσουν δεόντως οι φίλοι της rock.

    Σε ό,τι αφορά την Motorheadphones στην IFA 2012, η Krusell έδωσε ένα μοναδικό ρεσιτάλ, αφού έφερε για ένα αναπάντεχο live τους ίδιους τους Motorhead –οι μυημένοι γνωρίζουν πως κανένα βίντεο δεν μπορεί να αναπαράγει την εμπειρία ενός live των Motorhead! Ετοιμαστείτε να… ροκάρετε λοιπόν με τα Motorheadphones τα οποία αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα κάπου προς τα τέλη του τρέχοντος μήνα. Στο μεταξύ πάντως απολαύστε τον Mikkey Dee μαζί τους ενόσω κουνάτε ασυναίσθητα το κεφάλι σας στον ρυθμό των κομματιών των Motorhead…

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles