24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα 4G Nokia smartphones κάνουν το ντεμπούτο τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

    Όλοι οι fans της mobile τεχνολογίας περίμεναν με ανυπομονησία την μεγάλη επιστροφή της ιστορικής Nokia στο προσκήνιο και πράγματι η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία απαλλαγμένη από τα βαρίδια και τα δεσμά του παρελθόντος, επιστρέφει ανανεωμένη και πιο ισχυρή από ποτέ! Στο πρόσφατο MWC είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα νέα της smartphones (Nokia 3, 5, 6  και 3310), τα οποία διαθέτουν δυνατά tech specs, value for money φιλοσοφία, αλλά και μία νοσταλγία προς το ένδοξο παρελθόν της αγαπημένης εταιρείας (ποιος άλλωστε fan της mobile τεχνολογίας που βρίσκεται στην τρίτη δεκαετία της ζωής του, δεν θυμάται τον εαυτό του να παίζει φιδάκι στο 3310).

    Πρόσφατα, η Nokia παρουσίασε τα νέα της smartphones στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens και έτσι οι επισκέπτες είχαν μία πρώτη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες και τα ξεχωριστά features των νέων 4G συσκευών.  Με όμορφο, κλασικό σχεδιασμό, κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υλικό και πλαίσιο από αλουμίνιο, το Nokia 3 εντυπωσίασε το κοινό με τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία του. Διαθέτει HD IPS οθόνη αφής 5 ιντσών, με ζωντανά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια, ενώ προστατεύεται από Corning Gorilla Glass που αντέχει στις γρατζουνιές.

    Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς το Nokia 3 αποτυπώνει εξαιρετικές φωτογραφίες, καθώς έχει κάμερα 8MP τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, με αυτόματη εστίαση προσώπου για πιο σταθερές και καθαρές λήψεις. Οι φωτογραφίες τα video και τα αρχεία μπορούν να αποθηκευτούν στα 16GB εσωτερικής μνήμης, η οποία μπορεί να επεκταθεί και με κάρτα microSD έως 128GB. Χάρη στο κορυφαίο λειτουργικό Android 7.0 Nougat, αλλά και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6737, το Nokia 3 προσφέρει ταχύτητα και αξιοπιστία στον χρήστη, που μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές.

    Οι καταναλωτές θα βρουν στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr το Nokia 3 σε μαύρο και άσπρο, στα 159€ ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE, αλλά και σε 12 άτοκες δόσεις των 13,25€/μήνα. Σύντομα αναμένονται το 4G Smartphone Νokia 5 αποκλειστικά από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα 199€, αλλά και το 4G Smartphone Nokia 6 στα 259€. Οι καταναλωτές μπορούν να τα συνδυάσουν με το αξεσουάρ που τους ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles