24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα ηλεκτρικά πατίνια P Series της Segway στην ελληνική αγορά

    Η Segway-Ninebot είναι μία εταιρία υψηλής τεχνολογίας και ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων ηλεκτροκίνησης παγκοσμίως, καταφέρνοντας φέτος να πετύχει τη παραγωγή ορόσημο των 10 εκατομμυρίων KickScooters. Η εταιρία πρωτοπορεί  στον τομέα της μικροκινητικότητας, προσφέροντας στους καταναλωτές μία συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Η πρώτη σειρά των premium KickScooters παρουσιάστηκε αυτό το καλοκαίρι, με τα εμβληματικά KickScooter GT Series. Η νέα premium KickScooter σειρά, P Series, θα είναι διάθεσιμη στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτό το φθινόπωρο με δύο επιπλέον μοντέλα: το P65E και το P100SE.

    Η P Series: μία προηγμένη σειρά KickScooters για άνετη μετακίνηση σε αστικές και όχι μόνο περιοχές

    Το Segway KickScooter P Series έρχεται με δύο μοντέλα: το P65E που θεωρείται ένα KickScooter πόλης (αυτονομία έως 65χλμ.) και το P100SE που προορίζεται για χρήση σε πολλά και διαφορετικά terrain (αυτονομία έως 100χλμ.). Με μία εντελώς νέα σχεδίαση σε σύγκριση με τα υπόλοιπα KickScooters του brand, τα P Series έχουν εργονομικό design για την άνεση των αναβατών,  ψηλό σωλήνα, φαρδύ τιμόνι και μεγάλη σανίδα, προσφέροντας έτσι μία πιο ασφαλή και premium εμπειρία οδήγησης.

    Η P Series έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά κάποια εκ των οποίων είναι κοινά και στα δύο μοντέλα. Και τα δύο μοντέλα επωφελούνται από τα νέα μεγάλα ελαστικά SegPower Cross Season (10,5 ίντσες εμπρός και πίσω) τα οποία έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να χρησιμοποιούνται σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σε σύγκριση με άλλα μοντέλα, το κράτημα έχει αυξηθεί ιδιαίτερα για να αποφεύγεται η ολίσθηση σε βρεγμένους ή χιονισμένους δρόμους. Επιπλέον, το στρώμα ζελέ των ελαστικών, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τρυπήματος και την ανάγκη για συντήρηση. Για να αυξηθεί η ορατότητα του αναβάτη σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα μη εκθαμβωτικό μπροστινό φως 10W LED, πέραν του DRL (Daytime Running Light), το οποίο κάνει τον αναβάτη ορατό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Τα νέα ενσωματωμένα φλας (εμπρός και πίσω) προστίθενται στα πλεονεκτήματα της ασφαλής μετακίνησης του αναβάτη. Το διπλό σύστημα φρένων, με δισκόφρενο (μπροστά) και ηλεκτρονικό (πίσω), είναι ενσωματωμένο και στα δύο μοντέλα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των αναβατών. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια το P100SE διαθέτει ένα επιπλέον δισκόφρενο που προστέθηκε στην πίσω πλευρά. Επιπροσθέτως, τα P65E και P100SE έχουν μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 120 κιλά, χάρη στο στιβαρό σκελετό τους. Για να βελτιωθεί η εμπειρία του χρήστη, έξυπνες λειτουργίες έχουν προστεθεί και στα δύο μοντέλα. Οι αναβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε το NFC είτε την εφαρμογή Segway-Ninebot για να (ξε)κλειδώνουν τα KickScooters τους. Εκτός από αυτό, ηλεκτρονικές συσκευές, όπως smartphones, μπορούν να φορτιστούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής χρησιμοποιώντας τη θύρα USB C στο KickScooter.

    Ένας εξαιρετικός συνταξιδιώτης για όσους θέλουν να ανακαλύπτουν καινούρια μέρη

    Με καθαρό βάρος περίπου 28 κιλά και έναν εύκολο αναδιπλούμενο μηχανισμό, το P65E, μπορεί να θεωρηθεί μία από τις πιο βολικές λύσεις μετακίνησης μέσα στην πόλη. Με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα και τυπική αυτονομία έως και 65χλμ, μπορεί εύκολα να μεταφέρει τους αναβάτες του στον προορισμό τους. Ο κινητήρας ονομαστικής ισχύος 500W είναι ιδανικός για βόλτες στη πόλη και η μέγιστη ισχύς των 980W δίνει τη δυνατότητα ανάβασης σε κλίσεις έως και 22%. Επίσης, οι αναβάτες μπορούν να εκμεταλλευτούν  τον σύντομο χρόνο φόρτισης  (έως 4 ώρες) ξεκινώντας άμεσα την επόμενη εξόρμηση τους.

    Οι περιπέτειες γίνονται πιο συναρπαστικές με μεγαλύτερη αυτονομία!

    Το KickScooter P100SE είναι ένα κορυφαίο προϊόν για όσους αναζητούν την περιπέτεια και χρειάζονται έναν αξιόπιστο και δυνατό συνταξιδιώτη. Με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα, αυτονομία έως και 100χλμ. και ανάρτηση διπλού βραχίονα εμπρός και πίσω, οι αναβάτες μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους σε οποιοδήποτε είδος εδάφους. Με ονομαστική ισχύ 650W και μέγιστη ισχύ 1350W, το P100SE μπορεί να ανέβει ανηφόρες με κλίση έως και 23%. Εκτός από τον τεχνολογικό σχεδιασμό, το P100SE διαθέτει ένα ειδικό χαρακτηριστικό για τους φανατικούς οπαδούς της Segway. Η λειτουργία «Welcoming Light» προβάλλει ένα ατμοσφαιρικό φως με το λογότυπο  της «Segway». Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία  μέσω της εφαρμογής Segway-Ninebot.

    Διαθεσιμότητα και τιμολόγηση

    Τα προϊόντα αναμένεται να είναι διαθέσιμα στους επιλεγμένους συνεργάτες λιανικής της Segway-Ninebot, από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου και μετά. Οι προδιαγραφές, οι τιμές και η λιανική διαθεσιμότητα των προϊόντων στην Ευρωπαϊκή αγορά ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανά χώρα. Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα: https://gr-gr.segway.com/

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles