22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τα νέα IQOS 3 και IQOS 3 Multi παρουσιάστηκαν στο Τόκιο

    Το IQOS, η συσκευή θέρμανσης καπνού, που άλλαξε τις συνήθειες των καπνιστών, ανανεώνεται και περνά στην καλύτερή της περίοδο, με το λανσάρισμα των νεότερων προϊόντων της.

    IQOS 3 kai IQOS 3 Multi

    Σε event στο Τόκιο, όπου βρέθηκε και το Digital Life, παρουσιάστηκαν οι νέες συσκευές IQOS 3 και IQOS 3 Multi, οι νεότερες του καινοτόμου συστήματος, που, ουσιαστικά, θερμαίνει τον καπνό, αντί να τον καίει.

    iqos-3-launch-event-3

    Στην εντυπωσιακή εκδήλωση που παρακολούθησαν πάνω από 600 άτομα, ο ελληνικής καταγωγής Andre Calantzopoulos, πρόεδρος της Philip Morris International, παρουσίασε τα νέα IQOS 3 και IQOS 3 Multi, με τους παρευρισκόμενους καπνιστές να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες συσκευές και να γνωρίσουν τα αξεσουάρ τους.

    IQOS 3

    Το IQOS 3 είναι πιο compact από το προηγούμενο μοντέλο με κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές (π.χ. η θήκη που φορτίζει τη συσκευή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα stick τώρα ανοίγει στο πλάι και όχι στο πάνω μέρος, διαθέτοντας side door για τα sticks).

    IQOS 3 Multi

    Η καινοτομία στο νέο iQOS 3 Multi είναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί 10 φορές πριν να χρειαστεί επαναφόρτιση. Είναι πιο ογκώδες από την παραδοσιακή συσκευή iQOS, με τα στελέχη της εταιρείας να σημειώνουν ότι οι καταναλωτές ζήτησαν αυτή την αλλαγή.

    IQOS 3 Multi 3

    Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια καπνιστές έχουν επιλέξει το IQOS αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην αγορά, με την Ιαπωνία να αποτελεί μία χώρα που το σύστημα θέρμανσης καπνού σημειώνει τεράστια επιτυχία, κάτι που αποτελεί το λόγο που πραγματοποιήθηκε εκεί το μοναδικό event, με έντονη “γεύση” από την παράδοση αλλά και το σήμερα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

    iqos-3-launch-event-2

    Το iQOS χρησιμοποιεί την τεχνολογία HeatControl, η οποία παράγει αερόλυμα που περιέχει νικοτίνη και, καθώς ο καπνός δεν καίγεται, τα επίπεδα επιβλαβών χημικών ουσιών θεωρούνται σημαντικά μειωμένα σε σύγκριση με τον καπνό του τσιγάρου.

    Στόχος της Philip Morris International είναι να μπορέσει να πείσει τους ενήλικες που δεν επιθυμούν να σταματήσουν το κάπνισμα να στραφούν σε εναλλακτικές που θεωρούνται λιγότερο επιβλαβείς, πρεσβεύοντας ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο…

    Η άφιξη των νέων IQOS 3 στη χώρα μας αναμένεται μέσα στην εορταστική περίοδο.

    Η δημοσίευση δεν αποτελεί, σε καμία περίπτωση, προτροπή χρήσης του προϊόντος. Η συσκευή ανήκει στα προϊόντα καπνού και, συνεπώς, απαγορεύεται η χρήση της από άτομα κάτω των 18 ετών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles